Deze 4 sterrenbeelden passen niet bij een Boogschutter

Deze 4 sterrenbeelden passen niet bij een Boogschutter

Ben je een Boogschutter en benieuwd wat er in de sterren geschreven staat wat betreft je liefdesleven? Ontdek dan in dit artikel met welke sterrenbeelden je geen match vormt in de liefde.

Deze sterrenbeelden zijn geen match met Boogschuter

Boogschutters zijn avontuurlijke mensen. Gek op nieuwe dingen proberen, niet bang om risico’s te nemen en altijd op zoek naar avontuur. Met hun optimistische instelling en glas is halfvol-mentaliteit inspireren ze anderen om ook positief in het leven te staan. Ondanks deze mooie eigenschappen zijn er in de astrologie ook sterrenbeelden die niet matchen met een Boogschutter.

Stier (20 april – 20 mei)

Waar Stieren bekend om staan is hun vastberadenheid, geduld en stabiliteit. Zij houden van een comfortabel en voorspelbaar leven. Dat staat haaks op het verlangen van een Boogschutter naar avontuur en vrijheid. Dat teken doet liever nieuwe ervaringen op dan Stieren. Dat verlangen botst met de behoeften van een Stier naar stabiliteit en routine in het leven.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften zijn gevoelig en emotioneel. Hun thuis en familie zijn erg belangrijk. In een relatie gedijen ze goed als het zowel intiem als emotioneel is, terwijl Boogschutters meer behoefte hebben aan onafhankelijkheid en vrijheid. Soms lijken ze ongevoelig voor emotionele behoeften van anderen. Iets wat een Kreeft kwetst.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden kun je omschrijven als nauwkeurig, analytisch en perfectionistisch. Ze floreren in een georganiseerd en gestructureerd leven. En Boogschutters? Tja, die houden van een onbezorgd en spontaan bestaan. Dat is een groot contrast met de zorgvuldige aard van een Maagd. In een relatie leidt dit tot conflicten. De tekens houden er een andere routine op na.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zitten vol ambitie, zijn vastberaden en streven naar succes. Ze zijn niet bang om hard te werken om hun doelen te bereiken. Boogschutters daarentegen houden meer van vrijheid en avontuur dan dat ze aan carrière en status denken. Het vrije karakter van een Boogschutter botst in een relatie met de ambitieuze Steenbok, met frictie als gevolg.

Vriendin’s favoriet

Zou je graag willen dat je relatie meer in balans komt? Lees dan eens de bestseller: Liefde is een werkwoord. Zo ontdek hoe je kan omgaan met positieve en negatieve gevoelens in een relatie. Je komt te weten welke fasen er in een huwelijk zijn. Of het mogelijk is om een langdurige relatie nog te veranderen. En nog veel meer. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images