Placeholder

Waarom droogshampoo je redding is

Geen tijd of zin gehad om je haar te wassen, maar toch een mooi kapsel? Droogshampoo is je ultieme redmiddel!

1. Volumeboost

Je wilt niks liever dan volume in je haar als het futloos is en gewoon maar hangt. Je denkt dat er haast niks anders op zit dan je haar wassen, maar met droogshampoo krijg je zelfs op dat moment echt (ja echt) dat volume in je haar. En niet voor maar een half uur, maar je kunt er makkelijk een middag of avond mee door.

2. Zo gedaan

Een paar keer sprayen, en klaar. Heb je ooit zo’n makkelijk haarproduct gehad? Pak die bus erbij, spray een paar keer, en in no time heb je weer een mooie bos haar.

3. Beter dit, dan te vaak wassen

Als je haar niet zit, heb je meestal de neiging om het gelijk te wassen en daarna opnieuw te proberen om het in model te krijgen. Maar te vaak wassen, is niet bepaald goed voor de oliën in je haar. Een beetje droogshampoo in plaats van wassen is daarom de oplossing. Stel die wasbeurt nog maar even uit!

Geen droogshampoo in huis? Déze producten werken ook

4. Droogshampoo is multifunctioneel

Droogshampoo is bovendien hartstikke multifunctioneel! Zo kan je er niet alleen een volumeboost aan je haar mee geven, maar werkt het bijvoorbeeld ook goed voor het camoufleren van uitgroei. Als je het product sprayt op de donkere delen (als je bijvoorbeeld je haar hebt geblondeerd), kan je het bijkleuren weer even uitstellen. Ook maakt droogshampoo je haar iets stugger, waardoor je je haar beter kunt touperen én kun je met een spray droogshampoo ervoor zorgen dat je lok of pony niet meer tegen je voorhoofd aan plakt.

Oeps: we hebben droogshampoo altijd verkeerd gebruikt

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Bron: Plein.nl