3 voordelen van een dagje sauna

Sommigen vinden het heerlijk, anderen vinden het idee van een sauna niks. Toch kan de sauna helemaal geen kwaad! Lees hier waarom.   1. Mooi huidje Van de sauna ga je zweten en van dat zweten gaan je poriën open. Daardoor wordt de huid gereinigd. Ook beschermt en versterkt het je huid. En het leuke…

Sommigen vinden het heerlijk, anderen vinden het idee van een sauna niks. Toch kan de sauna helemaal geen kwaad! Lees hier waarom.  

1. Mooi huidje
Van de sauna ga je zweten en van dat zweten gaan je poriën open. Daardoor wordt de huid gereinigd. Ook beschermt en versterkt het je huid. En het leuke is: hoe vaker je gaat, hoe sterker je huid wordt. Dag afvalstoffen, hallo stralende huid!

2. Een goede gezondheid
Je krijgt serieus een betere gezondheid van de sauna. Je immuunsysteem wordt beter door de warmte en je bloedsomloop wordt gestimuleerd. En, ook mooi meegenomen: je bent minder vaak verkouden.

3. Rust
Van de sauna voel je je blij en word je rustig. Heb je hele drukke dagen gehad of überhaupt een drukke tijd achter de rug? Word kalm en voldaan met een saunabezoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen