Ontwerp Zonder Titel 2021 04 29t092718.542

Van schepijs tot discodip: dít ijsje past bij jou, op basis van je sterrenbeeld

Ben jij dol op softijs, of geniet jij meer van schepijs? Op basis van jouw sterrenbeeld, zou dít ijsje perfect bij je passen.

Ram

Een Ram houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Je bent best avontuurlijk en mensen zien jou als een natuurlijke leider. Ook kun je originaliteit waarderen en ben je niet iemand die met de massa meegaat. Dit is waarom een groene thee ijsje perfect bij jouw persoonlijkheid zou passen.

Stier

Een Stier houdt van luxe en vindt het belangrijk dat eten mooi wordt gepresenteerd. Daarnaast vind je het ook belangrijk dat het eten ook daadwerkelijk lekker is. Het moet dus een combinatie van deze twee zijn. Denk bijvoorbeeld aan een sundae ijs met chocoladesaus.

Tweelingen

Tweelingen kunnen soms moeilijk kiezen, maar waarom zou je moeten kiezen als het op ijs aankomt? Voor Tweelingen zou een combinatie van chocolade ijs en pindakaas ijs bijvoorbeeld perfect zijn.

Kreeft

Een Kreeft kan soms een harde uitstraling hebben. Als je hem of haar eenmaal leert kennen, zie je pas hoe lief en zorgzaam een Kreeft eigenlijk is. Een softijsje met een chocolade-dip past helemaal bij jou. Een harde buitenkant, met een zachte binnenkant gecombineerd.

Lees ook: Van luieren tot avontuur: dít is jouw ideale zomervakantie volgens je sterrenbeeld

Leeuw

Een Leeuw vindt het belangrijk om altijd plezier te hebben en viert het leven. Dit is waarom een grote bananen-split jouw keuze zal zijn. Jij kunt hier helemaal van genieten.

Maagd

Een Maagd zorgt graag goed voor zichzelf. Je vindt het prima om zo nu en dan te genieten, maar het moet wel binnen de perken blijven. Een frozen yoghurt is daarom helemaal jouw ding. Eventueel met wat fruit als decoratie.

Weegschaal

Voor een Weegschaal is balans belangrijk. Je bent op je gelukkigst als de mensen om jou heen het goed met elkaar kunnen vinden. De smaak cookies dough sluit hierbij aan. De kleine stukjes chocolade passen perfect bij het romige vanille ijs. Je eet dit ijsje het liefst samen met je beste vrienden.

Schorpioen

Een Schorpioen kan soms als duister of mysterieus worden gezien. Mensen kunnen jou niet altijd doorgronden. Een bolletje pure chocolade past dan ook bij dit sterrenbeeld. Ook heeft pure chocolade een meer intense smaak dan normale chocolade. Hier kan een Schorpioen echt van genieten.

Boogschutter

Een Boogschutter houdt van reizen en is het liefste de hele dag op avontuur. Ijs met een koffiesmaak is daarom echt iets voor jou. Dit ijsje kun je namelijk bijna over de hele wereld vinden. Daarnaast geeft zo’n ijsje jou net even die energie die je nodig hebt om weer door te gaan.

Steenbok

Een Steenbok hecht vaak waarde aan tradities. Je bent niet gevoelig voor nieuwe trends, maar hecht waarde aan kwaliteit en consistentie. Dit is waarom een vanille ijsje met disco-dip jou gelukkig maakt. Een echte klassieker, waar je niet snel mee de mist ingaat.

Waterman

Een Waterman is veel bezig met anderen en zal altijd helpen waar nodig. Een ijsje met kokos- en avocado smaak zou wel eens jouw nieuwe ijs-verslaving kunnen worden. Zo zit er bijvoorbeeld ook geen zuivel in.

Vissen

Vissen proberen vaak dingen op een nieuwe manier te bekijken. Vissen zijn artistiek en creatief. Dit is waarom zij zullen kiezen voor een ijsje met verschillende kleuren en smaken. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke regenboog ijsjes.

Lees ook: Oelala: dít vertelt jouw sterrenbeeld over je seksleven

Foto: GettyImages
Bron: Delish.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen