Ontwerp Zonder Titel 2021 04 20t181719.002

Oelala: dít vertelt jouw sterrenbeeld over je seksleven

Wat zijn jouw kwaliteiten tussen de lakens? Blijkbaar kan je sterrenbeeld hier al een heleboel over verklappen. Wij praten je bij.

Schorpioen

We beginnen bij het meest gepassioneerde sterrenbeeld, namelijk een Schorpioen. Voor een Schorpioen is seks niet alleen plezier, maar vertegenwoordigt het ook fysieke en emotionele nabijheid. Een Schorpioen weet precies wat hij of zij wilt en is bereid hier hard voor te werken. Daarnaast heeft een Schorpioen graag de controle in bed.

Boogschutter

Een Boogschutter is erg ruimdenkend. Hij of zij wilt graag experimenteren en houdt van spontane (en soms publieke) seks. Over het algemeen is een Boogschutter niet snel geïnteresseerd in een serieuze relatie. Plezier staat voorop.

Waterman

Een Waterman is vaak wat onvoorspelbaar in de slaapkamer. Hij of zij is op zoek naar fysieke passie en houd ervan om de leiding te nemen.

Weegschaal

Een Weegschaal is vaak romantisch en soms wat sentimenteel. Voor hem of haar is seks iets heiligs. Een Weegschaal duikt daarom ook niet zomaar met iemand het bed in.

Stier

Een Stier heeft vaak een hoog libido en houdt van fysieke aanrakingen. Hij of zij neemt daarom vaak uitgebreid de tijd om het lichaam van zijn of haar partner te ontdekken.

Lees ook: Mensen met déze 4 sterrenbeelden zijn perfect trouwmateriaal

Leeuw

Een Leeuw is krachtig en heeft veel zelfvertrouwen. Ook op het gebied van seks is dit het geval. Hij of zij vindt het heerlijk om de ander te verwennen met aandacht en cadeautjes.

Tweelingen

Tweelingen zijn vaak intelligent en gevat. Dit is waarom zij vaak dol zijn op flirten en verleiden. Vaak zijn Tweelingen creatief in de slaapkamer en staan zij altijd open voor nieuwe dingen.

Ram

Een Ram is vaak ongeduldig en vrij intens. Een Ram kan goed kussen en heeft graag de touwtjes in handen. Hij of zij vindt het belangrijk om op nummer één te staan.

Maagd

Een Maagd is intelligent en voert graag diepgaande gesprekken met zijn of haar partner. Vaak is een Maagd ook erg perfectionistisch en zal er alles aan doen om zijn of haar partner te plezieren.

Kreeft

Een Kreeft is vaak erg gevoelig en houdt daarom van subtiele zachte aanrakingen. Een Kreeft houdt niet van oppervlakkige relaties, maar is eerder op zoek naar iets serieus. In een relatie is hij of zij erg loyaal.

Steenbok

Een Steenbok is vaak iets meer behouden op het gebied van seks. Hij of zij zal niet snel experimenteren, maar vindt het heel fijn om seks langzaam op te bouwen.

Vissen

Vissen zoeken vaak naar de balans tussen realiteit en fantasie. Hij of zij is vaak rustig en gemakkelijk te vertrouwen. Ook zullen Vissen er alles aan doen om het hun partner naar de zin te maken. Ook hebben zij niet snel een oordeel en zijn ze erg empathisch.

Lees ook: 4 tips waarmee seks onder de douche wél een succes wordt

Foto: GettyImages
Bron: Popsugar.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.