zomervakantie sterrenbeeld

Van luieren tot avontuur: dít is jouw ideale zomervakantie volgens je sterrenbeeld

Van reizen kunnen we voorlopig alleen nog maar dromen. Inspiratie nodig? Zó zou jouw zomervakantie eruit moeten zien, op basis van je sterrenbeeld.

Ram

Een Ram houdt van avontuur tijdens de zomervakantie. Een luiervakantie is dan ook meestal niet aan hem of haar besteed. Een ram doe je een plezier met een spannende safaritocht of een uitgebreide stedentrip. Nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe plekken ontdekken, dat is wat een Ram het allerliefste doet.

Stier

Een Stier houdt van luxe en schoonheid, zo ook op zomervakantie. Dit betekent niet dat zijn of haar hart alleen maar sneller gaat kloppen van dure vakanties. Wat dacht je van een (luxe) campingvakantie?

Tweelingen

Tweelingen hebben vaak behoefte aan mentale stimulatie. Ook voor hem of haar is een luiervakantie niet de beste optie. Een betere keuze is een stedentrip waarbij verschillende musea en café’s kunnen worden bezocht.

Kreeft

Een Kreeft heeft tijdens een vakantie wel behoefte aan wat tijd voor zichzelf. Daarnaast vind hij of zij het prettig om wel een stukje “thuis” mee te nemen. Een vakantiehuisje met familie of je beste vrienden, klinkt jou daarom als muziek in de oren.

Leeuw

Een Leeuw houdt wel van wat entertainment tijdens zijn of haar vakantie. Dit is waarom hij of zij graag plekken bezoekt waar genoeg te doen is. Een luxe vakantiehuisje in een bruisende stad past precies bij dit energieke sterrenbeeld.

Maagd

Een Maagd heeft niet veel nodig op vakantie. Hij of zij is in principe snel tevreden. Toch is een Maagd ook wel graag productief. Een reis tijdens de zomervakantie waarbij hij of zij ondertussen een nieuwe taal kan leren, zou bijvoorbeeld perfect passen.

Lees ook: Mensen met déze 5 sterrenbeelden hebben het vaakst ruzie

Weegschaal

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan ben je waarschijnlijk dol op reizen. Jij vindt het heerlijk om nieuwe restaurantjes en winkels te ontdekken. Wel heeft een Weegschaal vaak een specifieke en soms wat luxueuze smaak.

Schorpioen

Een Schorpioen is krachtig, maar soms ook wat mysterieus. Hij of zij vind het interessant om nieuwe culturen te leren kennen. Tegelijkertijd wil hij of zij soms wat tijd voor zichzelf. Het liefst gaat een Schorpioen alleen op vakantie, om zo verschillende plekken op de wereld uitgebreid te kunnen ontdekken.

Boogschutter

Een Boogschutter houdt van exotische onbekende bestemmingen. Hij of zij heeft geen behoefte aan drukte en ontdekt nieuwe plekken het liefst alleen. Dit is omdat een Boogschutter vaak niet precies matcht met zijn of haar reisgenoten.

Steenbok

Een Steenbok heeft geen reisgenoten nodig om een leuke zomervakantie te hebben. Hij of zij leert graag meer over de historie van een bepaalde plek en duikt graag in de boeken. Hij of zij kan ook erg genieten van een uitgebreide wandeling door de natuur of in de bergen.

Waterman

Een Waterman houdt niet van een geplande vakantie. Hij of zij vindt het fijn om nieuwe mensen te leren kennen, maar heeft ook tijd voor zichzelf nodig. Hierin probeert hij of zij naar een ultieme balans te zoeken.

Vissen

Vissen worden vaak gezien als spiritueel en een retreat past hier natuurlijk perfect bij. Hij of zij wilt alle verplichtingen en moetjes kunnen loslaten en even helemaal kunnen opladen. Samen met je partner of beste vriendin, kun jij genieten van volledige rust tijdens je zomervakantie.

Lees ook: Vrouwen met déze 5 sterrenbeelden zijn de liefste schoonzussen

Foto: Getty Images
Bron: Thezoereport.com