Ontwerp Zonder Titel 2023 02 27t112013.981

Déze 4 sterrenbeelden streven altijd naar perfectie

Déze 4 sterrenbeelden letten op alle details, zijn gedisciplineerd en worden ook wel als zeer perfectionistisch omschreven.

1. Maagd

Een Maagd is erg georganiseerd en perfectionistisch. Je bent eigenwijs en elk item in jouw huis heeft een vaste plek. Stiekem vind je het niet zo leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Je houdt van vaste schema’s aan routines. Deze geven houvast en structuur.

2. Steenbok

Naast een Maagd, is een Steenbok ook erg georganiseerd. Je gaat efficiënt te werk en hebt al je grootste plannen tot in detail uitgewerkt. Je bent gedisciplineerd en houdt van een vast tijdschema.

Lees ook: Deze sterrenbeelden maken het leven nét wat mooier

3. Vissen

Vissen zijn erg empathisch. Perfectionisme zorgt er bij jou voor dat je je gedachtes kunt ordenen. Van nature ben je iemand die zich continue in beweging is en houdt van verandering. Hier kun je soms een beetje in verdwalen en emoties kunnen zich zo ophopen. Structuur biedt jou de zekerheid die je nodig hebt om alles in goede banen te leiden.

4. Leeuw

Een Leeuw lijkt altijd overal goed in te zijn. Perfectie streelt je ego en door middel van routines en regels, kun jij succes blijven behalen. Plannen is voor jou het belangrijkste en hierdoor zul je niet snel op een foutje worden betrapt.

Tip van Vriendin

Perfectionisme moet je niet genezen, maar juist omarmen! Katherine Schafler geeft in De ultieme gids voor perfectionisten de handvatten om jouw vorm van perfectionisme te identificeren, en het voor je te laten werken. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Dít is je favoriete pizza volgens je sterrenbeeld

Foto: GettyImages
Bron: Pinkvilla.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Katherine Schafler