Italië

Dít is je favoriete pizza volgens je sterrenbeeld

Als wij denken aan comfort food, dan denken we meteen aan pizza. Want bij wie loopt het water niet in de mond als je denkt aan een knapperige bodem met tomatensaus en heerlijke toppings? Het nadeel is alleen dat er zoveel opties zijn en daarom is het vaak moeilijk om een keuze te maken. 

Gelukkig helpen de sterren je een handje: dít is je favoriete pizza volgens je sterrenbeeld. 

Ram

Als Ram ben je zelfverzekerd en zit je boordevol levensvreugde. Maar hierdoor ben je vaak ook een beetje eigenwijs. Ook ben je enorm krachtig en passievol en kun je soms iets té ijverig zijn. Daarom past de pizza supreme goed bij jou: deze is rijkelijk belegd, maar soms een beetje overladen. 

Stier

Jij hebt oog voor detail, Stier en er is ook niks mis met je gevoel voor smaak. Dit maakt je alleen wel erg kieskeurig. Je geeft overal graag je eigen draai aan, omdat alles speciaal moet zijn voor jou. Een goede pizza-optie voor jou is een pizza salami die je thuis verbetert met truffels. 

Tweelingen

Tweelingen staat bekend als een echte praatjesmaker die soms wat oppervlakkig kan zijn. Maar eerlijk gezegd doet dat jou helemaal geen recht. Je kunt namelijk ook erg intelligent en diepzinnig zijn. Jouw karakter heeft twee gezichten: soms ben je zoet en soms kun je ook erg zout zijn, maar je bent wel vol van smaak. Net zoals de pizza Hawaii die twee werelden van smaak combineert op één pizza.

Kreeft

Kreeft is enorm gevoelig en je omringt je graag met dierbaren. Wanneer jij een belangrijke beslissing hebt genomen, blijf jij altijd bij deze keuze. Voor jou dus liever geen avontuur, ook niet op het gebied van een pizza. Jij kiest al van jongs af aan een klassieke pizza pepperoni.

Leeuw

Leeuw is moedig en zelfverzekerd: een feestje is pas leuk als jij er bent. De wereld draait helemaal om jou en je hebt altijd honger, vooral naar gerechten met vlees. De supreme pizza past bij jou omdat jij altijd kiest voor meer. 

Maagd

In tegenstelling tot Leeuw is jouw motto: less is more. Je houdt van detail en bent minimalistisch en perfectionistisch ingesteld. Dat betekent niet dat je niet van speciale dingen houdt, maar je wilt alleen liever niet de aandacht trekken. Een beetje zoals de Pizza Bianca. Het enige opvallende aan deze witte pizza is dat er geen tomatensaus op zit, maar dat maakt hem zeker niet minder lekker. 

Lees ook: Déze 5 sterrenbeelden hebben een sterke persoonlijkheid

Weegschaal

Jij geeft veel om jezelf en houdt ervan om jezelf te verwennen. Je houdt je vast aan het Italiaanse dolce vita, wat staat voor het goede leven en extravagantie. Daarom heb je een wat ongebruikelijke pizza als favoriet. De perfecte pizza voor Weegschaal is een pizza spinazie met artisjokken. Deze toppings sluiten naadloos aan bij je veeleisende smaakpapillen. 

Schorpioen

Schorpioen heeft veel zelfvertrouwen, maar dat hoeft dat in tegenstelling tot Weegschaal niet te tonen aan de buitenwereld. Je hebt een complex karakter en bent mysterieus. Het liefst kies je voor intense smaken en daarom past een pizza met jalapeño en pepperoni goed bij jou. 

Boogschutter

Jij bent een echt feestbeest, Boogschutter. Ook ben je ruimdenkend en wil je altijd nieuwe ervaringen opdoen. Zo nu en dan heb je wel iets nodig wat je weer met beide benen op de grond zet. Een ‘simpele’ pizza Margherita is precies wat jij zoekt in een pizza.

Steenbok

Als Steenbok ben je geordend en houd je je graag aan de regels. Extremen staan niet in je woordenboek en je leeft zuinig. Toch gun je jezelf ook graag wat luxe. Als het gaat om pizza kies je vaak niet iets bijzonders. Een pizza funghi met olijven is een goede keuze. 

Waterman

Waterman is een tikje rebels en avontuurlijk. Als de één A zegt, dan zeg jij B. Niet gek dus dat deze houding moet terugkomen in de keuze van je pizza. Jij kiest voor een variant die bijna niemand anders kiest: een pizza met ei, spek en kaas.

Vissen

Jij bent een gewoontedier en zwemt graag in bekende wateren. Als Vissen heb je een sterk gevoel voor intuïtie en kun je emoties goed voelen. Ook weet je precies wat je wil in je leven. Een pizza Quattro Formaggi past bij jou en je kiest daar ook altijd voor. Dit zal ook niet snel veranderen.

Bron: Freundin
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.