sterrenbeelden

Déze sterrenbeelden zijn een perfecte match tussen de lakens

Niet alle sterrenbeelden klikken altijd even goed met elkaar. Zo ook tussen de lakens. Mensen met déze sterrenbeelden zijn een perfecte match.

Ram

Een Ram is altijd op zoek naar avontuur. Dit is waarom hij of zij ook op seksueel gebied graag nieuwe dingen uitprobeert. Een Ram zoekt een partner die hier ook voor openstaat. Een Leeuw, Schorpioen of Ram geeft een Ram precies waar hij of zij naar zoekt.

Stier

Een Stier heeft een sterke persoonlijkheid en hecht waarde aan uiterlijke verschijning. Tussen de lakens is een Stier bepalend en wil hij of zij absoluut niet verveeld raken. Een Stier vindt zijn of haar match in een Leeuw, Schorpioen of Vissen.

Tweelingen

Tweelingen willen graag genieten in bed. Samen met een Waterman of Schorpioen zal hij of zij passievolle nachten beleven.

Kreeft

Een Kreeft is sensueel en het karakter van Vissen of een Schorpioen past hier perfect bij. Voor een Kreeft is het moeilijk om niet voor de charmes van een Leeuw of Ram te bezwijken. Doet hij of zij dit wel, dan kan de situatie voor deze gevoelige Kreeft nogal ingewikkeld worden.

Leeuw

Een Leeuw is romantisch en op zoek naar passie. Toch vindt een Leeuw het moeilijk om een geschikte bedpartner te vinden. Een Leeuw streeft namelijk te zeer naar perfectie. Vissen of een Weegschaal passen het beste bij de veeleisende Leeuw.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden zijn dol op de winter

Maagd

Een Maagd zoekt naar genegenheid tussen de lakens. Een Ram of een Stier is waarschijnlijk de perfecte match.

Weegschaal

Een Weegschaal en een Leeuw zullen spectaculaire nachten beleven. Toch zal een Weegschaal ook met een Boogschutter of een Stier op seksueel vlak goed klikken.

Schorpioen

Een Schorpioen is één van de meest sensuele sterrenbeelden. Met een Ram of een Kreeft zal hij of zij geweldige nachten beleven, maar ook met een Maagd of een Schorpioen zal hij of zij in de zevende hemel belanden.

Boogschutter

Een Boogschutter vindt het fijn om de ander te plezieren. In bed wil hij of zij vooral veel lol hebben. Een Leeuw of een Waterman is een goede match.

Steenbok

Een Steenbok heeft tijd nodig om de ander zijn of haar vertrouwen te geven. Hij of zij vermijdt graag routines en is op zoek naar fantasie. Vissen en Tweelingen zijn daarom een goede match.

Waterman

Een Waterman wil altijd nieuwe dingen uitproberen om zo zijn of haar seksleven interessant te houden. Vissen, Waterman of Tweelingen staan altijd open voor nieuwe avonturen.

Vissen

Vissen zijn erg gevoelig en hebben het vertrouwen van hun partner nodig om de controle los te laten. Met een Schorpioen, Ram of Stier zal hij of zij liefdevolle nachten beleven.

Lees ook: Mannen met déze sterrenbeelden zijn de liefste vaders

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.