mannen

Mannen met déze sterrenbeelden zijn de liefste vaders

Natuurlijk bestaan er geen perfecte ouders (gelukkig ook maar). Toch komen mannen met déze sterrenbeelden wel dicht in de buurt.

Steenbok

Een Steenbok is nuchter en laat zich niet zo snel gek maken. Als vader heeft hij veel geduld en is erg betrokken. Hij vindt het belangrijk dat de kinderen meekrijgen dat ze altijd hard moeten werken en dichtbij zichzelf moeten blijven. Ook vindt hij onderwerpen als onderwijs en opleiding erg belangrijk. Zo kunnen de kinderen zich ontwikkelen tot onafhankelijke individuen.

Stier

Een Stier is geduldig en erg beschermend. Als vader zal hij zijn kinderen tegen alles en iedereen beschermen. Kinderen kunnen altijd rekenen op zijn onvoorwaardelijke liefde en steun. Een Stier zal alles doen om zijn kinderen gelukkig te zien.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden verheugen zich nu al op de feestdagen

Kreeft

Familie is het allerbelangrijkste voor een Kreeft. Een Kreeft hecht veel waarde aan het bijbrengen van belangrijke waarden en normen. Als vader zal hij zijn best doen om zijn kinderen het belang van familie uit te leggen. Een Kreeft is gevoelig en zo zal deze vader zijn kinderen laten blijken dat zij voor hem op nummer één staan.

Boogschutter

Een Boogschutter is een vader die veel lol heeft met zijn kinderen. Een Boogschutter houdt van reizen en avontuur en neemt zijn kinderen hierin mee. Een Boogschutter stimuleert zijn kinderen om hun dromen achterna te gaan en nooit op te geven. De wereld ontdekken is iets waar hij voor staat.

Leeuw

Een Leeuw is een koppige, maar beschermende vader. Als zijn kinderen een doel behalen, is hij trots en zal hij dit met de hele wereld delen. Soms verwent hij de kinderen iets te veel, maar dit komt vanuit een goed hart. De kinderen betekenen simpelweg alles voor hem.

Tip van de redactie

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen. Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Vrouwen met déze sterrenbeelden zien er jonger uit dan ze eigenlijk zijn

Foto: GettyImages
Bron: TimesofIndia