sterrenbeelden

Mensen met déze sterrenbeelden zijn dol op de winter

Sneeuw, gezelligheid en de feestdagen. De winter is een feestje. Mensen met déze sterrenbeelden zijn in ieder geval dol op de winter.

Stier

Een Stier houdt van de winter. Dit seizoen weerspiegelt namelijk het kalme en soms wat koele karakter van een Stier. Jij houdt er nou eenmaal van om met dekentjes op de bank te kruipen. Ook helpt de winter jouw koppigheid wat onder controle te krijgen.

Kreeft

Een Kreeft kan genieten van een gezellige winteravond met familie. De winter maakt jou gelukkig omdat je dan veel tijd alleen door kan brengen. In de zomer is er vaak veel te doen en in de winter kun jij je wat meer terugtrekken. Een goede film en warme chocolademelk maken jou gelukkig.

Maagd

Ook voor een Maagd is de winter het favoriete seizoen. De koude lucht bezorgt jou een gevoel van kalmte. Jij wordt helemaal gelukkig als er ook nog eens sneeuw valt dit jaar. De winter verhoogt jou concentratie en zo presteer je dus ook nog eens beter op je werk.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden verheugen zich nu al op de feestdagen

Weegschaal

Een Weegschaal houdt zowel van de zomer als de winter. Toch heb je een lichte voorkeur voor de winter en dit komt vooral door de feestdagen.

Schorpioen

Een Schorpioen wordt helemaal blij als de blaadjes beginnen te vallen en de temperatuur buiten daalt. Jij vindt het heerlijk om samen met familie en vrienden urenlang te tafelen. En ook jij bent gek op warme chocolademelk.

Steenbok

Tijdens de winterperiode neemt een Steenbok uitgebreid de tijd om te reflecteren. Je kijkt terug, maar maakt ook een planning voor het aankomende jaar. Doelen en dromen schrijf je op en je keert even helemaal naar binnen.

Waterman

Een Waterman is vaak een introvert. Grote kans dat jij het heerlijk vindt om je wat meer terug te trekken tijdens de wintermaanden. In de winter zijn er wat minder feestjes. Zo kun jij lekker de bank op kruipen en urenlang series bingen.

Lees ook: 6 belangrijke trends voor aankomende winter

Foto: GettyImages
Bron: TimesofIndia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.