Ontwerp Zonder Titel 2022 09 09t113539.194

Déze 6 sterrenbeelden weten zich altijd goed te kleden

Sommige vrouwen zien er gewoonweg altijd uit om door een ringetje te halen. Behoor jij tot één van deze 6 sterrenbeelden?

1. Steenbok

Een Steenbok staat bekend om zijn of haar ijverige karakter en is op het werk veel bezig met het behalen van bepaalde doelen. Dit betekent niet dat jij geen aandacht besteedt aan je kledingstijl. Jij vindt het juist belangrijk dat jouw kleding past bij datgene wat je wil uitstralen. Je bent een hardwerkende, serieuze en ambitieuze vrouw.

2. Schorpioen

Een Schorpioen gebruikt kleding om zichzelf te kunnen uitdrukken. Een vorm van zelfexpressie dus. Je laat je niet leiden door bepaalde trends, maar kiest kledingstukken die jij mooi vindt. Vaak passen de kledingstukken die je kiest goed bij elkaar en dit zorgt voor een matchende look.

3. Maagd

Een Maagd laat zich op het gebied van mode eerder leiden door kennis dan door intuïtie. Dit betekent dat zij door middel van tijdschriften, sociale media en televisie weet welke kledingstukken bij elkaar passen en wat haar goed zou kunnen staan. Daarnaast houdt een Maagd wel van wat luxe. Of je nu veel geld hebt of niet. Jij geeft je geld liever uit aan kledingstukken die langer meegaan.

Lees ook: Déze 3 sterrenbeelden gaan een spannende maand tegemoet

4. Leeuw

Een Leeuw vindt het fijn om veel aandacht te krijgen. Een goede manier om dit voor elkaar te krijgen, is het dragen van een fantastische outfit. Jij houdt van opvallende kleuren en printjes en draagt de meest unieke outfits.

5. Weegschaal

Een Weegschaal ziet mode als een vorm van kunst. Dit betekent dat jij graag unieke, persoonlijke outfits draagt. Jou zal je niet snel vinden in grote kledingketens, maar eerder bij kleine boetiekjes om hier dat ene unieke pareltje te scoren.

6. Stier

Een Stier is dol op speciale stofjes zoals mooi zijde of luchtig katoen. Jij staat bekend om je eigen, unieke kledingstijl die vrouwelijkheid en tederheid uitstraalt. Soms draag je een simpele outfit, maar maak je deze weer uniek door het dragen van bijzondere sieraden.

Tip van de redactie

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Leven Met De Sterren
Bekijk bij bol.com

Lees ook: Mensen met déze 6 sterrenbeelden zijn het gelukkigst

Foto: GettyImages
Bron: Bestlifeonline.com