Gelukkigste sterrenbeelden

Mensen met déze 6 sterrenbeelden zijn het gelukkigst

Loop jij altijd rond met een lach op je gezicht? Dan is de kans groot dat jij een van deze zes sterrenbeelden hebt en je herkent in de eigenschappen.

1. Boogschutter

Boogschutters zijn altijd positief en houden van avontuur. Je blijft altijd lachen en staat open voor nieuwe ervaringen. Bij jou is het glas altijd halfvol en je houdt ervan om de mensen om je heen aan het lachen te maken. Je vrolijkt anderen op door slimme grappen te vertellen en daarom hebben mensen jou graag om hen heen. 

2. Leeuw

Je bent optimistisch en geniet van de fijne momenten van het leven, Leeuw. En jouw vreugde houdt niet op bij jezelf: het liefst verspreid je het naar de mensen om je heen. Ook werk je hard om het geluk te vinden en je wilt niets liever dan dat je vrienden en familie vreugde ervaren. 

3. Ram

Ram is een gepassioneerd en zelfverzekerd vuurteken. Je bent het gelukkigst als je de leiding hebt en doet er alles aan om je niet te laten leiden door regels, ideeën of verlangens van andere mensen. Hierdoor kun je je concentreren op wat jou gelukkig maakt. “Energiek en vurig”, zo omschrijven anderen jou. En dat maakt dat jij je doelen kunt behalen.

4. Weegschaal

Bij dit kalme teken draait alles om het vinden van harmonie en balans. Je vermijdt confrontaties en situaties die je uit balans brengen en leeft het liefst in een stabiele omgeving. Weegschalen zijn altijd tevreden, zelfs als ze niet overdreven vrolijk zijn. Het vinden van de juiste balans betekent niet alleen voor Weegschalen dat ze gelukkig zijn, maar dat geldt ook voor de mensen om hen heen.

5. Vissen

Vissen zijn enorm emotioneel en nemen de energie van anderen in zich op als een spons. Wanneer je veel vrolijke en gelukkige mensen om je heen hebt, dan neem je dat geluk over. En zelfs als er mensen zijn die je van streek maken, kun je dat gevoel heel makkelijk loslaten.

6. Tweelingen

Voor Tweelingen is het duidelijk dat geluk een keuze is en daarom kiezen zij ervoor om gelukkig te zijn. Je zit vol enthousiasme, opwinding en bent ongelofelijk nieuwsgierig en geïnteresseerd in alles en iedereen. Iedere dag is voor jou een nieuw avontuur. Tweelingen houden van lachen en daarom zijn ze een genot om in je buurt te hebben. Bron: BestLife Foto: Getty Images Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.