Ontwerp Zonder Titel 2022 09 08t103121.049

Déze 3 sterrenbeelden gaan een spannende maand tegemoet

De zomer is nu toch écht bijna voorbij en dat betekent ook dat er een einde komt aan de fijne, zwoele zomeravonden. Maar dat geldt niet voor iedereen: voor déze drie sterrenbeelden wordt september een spannende en zwoele maand in de slaapkamer.

Boogschutter

Jij bent één van de gelukkigen, Boogschutter. Deze maand wordt voor jou een avontuurlijke maand en er staan een hoop zwoele avonden op je te wachten. Je partner is enorm romantisch en verrast je met rozenblaadjes, kaarsjes en een heerlijk diner voor twee. Maar ook als je vrijgezel bent, sta je deze maand niet stil. Het wordt een spannende maand, dus ga er lekker op uit en flirt en versier erop los.

Kreeft

Ook voor jou wordt september een zwoele maand, Kreeft. Je kan soms erg verlegen zijn, maar in september durf je die verlegenheid helemaal aan de kant te zetten. Grijp je kans en stap op mensen af, want deze maand ontmoet je een bijzonder persoon. Ga je voor een nieuwe vriendschap of zit er toch meer in?

Leeuw

Spanning en sensatie staan deze maand op jou te wachten, Leeuw. Jij zal je zeker niet gaan vervelen. Neem eens de leiding in de slaapkamer en deel je fantasieën met je partner: de vonken zullen er vanaf spatten! Ben je vrijgezel? Dan is september dé tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Misschien leer jij je toekomstige grote liefde wel kennen… Bron: Flair Foto: Getty Images Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.