Snelle afslanktips

Snelle afslanktips

Te veel gesnoept de laatste tijd? Met deze slimme tips helpen wij je een handje.

Te veel gesnoept de laatste tijd? Met deze slimme tips helpen wij je een handje.

Minder eten zonder trek
Deze drie strategieën vereisen minimale inspanning, maar geven je snel resultaat:

1. Zet geen schalen op tafel om vanuit op te scheppen. Uit onderzoek blijkt dat je 20 tot 25% minder eet als het eten al is opgeschept in de keuken.
2. Denk aan je laatstgegeten maaltijd. Britse onderzoekers ontdekten dat mensen die aan de laatste maaltijd dachten voordat ze gingen snacken, 30% minder calorieën tot zich namen dan degenen die dat niet deden.
3. Drink water voordat je gaat eten. Als je een half uur voordat je gaat eten een halve liter water drinkt, krijg je gemiddeld 13% minder calorieen binnen dan wanneer je van tevoren niets drinkt. Doe je dit voor iedere maaltijd, dan scheelt dat zo 225 calorieën per dag.

Beautyfoods
Top 5 van voedingsmiddelen die zorgen voor een slank silhouet:

1. Ananas: de enzymen in deze vrucht stimuleren de vetverbranding. Rijk aan betacaroteen (een antioxidant en goed voor de ogen), vitamine C en E. Eet elke dag twee schijven.
2. Groene asperges: door de vitamine B in deze groente zijn asperges goed voor de huid en een stimulans voor de stofwisseling (en caloriearm!).
3. Kaneel: als je kaneel eet, krijg je een vol gevoel en hierdoor heb je minder zin om te snacken tussen de maaltijden door.
4. Forel: de vitamines A, D en E in deze vis zorgen voor glanzend haar en een stralende huid. En er zitten ook eiwitten in, omega 3-zuren en jodium. Dat laatste is nodig voor een goed werkende schildklier. Je schildklier reguleert je spijsvertering. Dus als je schildklier te langzaam werkt, word je snel moe en kun je erg aankomen.
5. Appels: een appel zit vol voedingsvezels, die je een vol gevoel geven. Er zitten ook mineralen in die de stofwisseling reguleren.

Vrolijke noot
Dol op noten, maar ben je bang dat ze te vet zijn? Kies dan voor noten als amandelen, walnoten of hazelnoten, daar zitten weinig vetten in. Bovendien, een portie van veertig gram noten per dag draagt bij aan een goede gezondheid, want je hebt dan minder kans op hart- en vaatziekten.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen