Placeholder

Slank de zomer in met Cambridge Weight Plan!

Heb je ook al kriebels? Begin op tijd, dan kun je slank, energiek en vol vertrouwen de zomer in!

Advertorial – Heb je ook al kriebels? Begin op tijd, dan kun je slank, energiek en vol vertrouwen de zomer in!

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten
Met het Cambridge Weight Plan Stappenplan® bereiken jaarlijks zo’n 100.000 vrouwen en mannen hun ideale gewicht onder begeleiding van een Cambridge consulent.

Het Cambridge Weight Plan Stappenplan®
is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus. We mixen en matchen: gezonde voeding komt al vrij snel aan bod en samen met de Cambridge Weight Plan producten kun je heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samenstellen.

Betere resultaten door 1-op-1 begeleiding
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat afslankprogramma’s betere resultaten opleveren als je hier begeleiding bij krijgt. We zien de 1 op 1 begeleiding door onze consulenten daarom als een vitaal onderdeel voor het succes van onze afslankprogramma’s. Een groot bijkomend voordeel is dat onze consulenten begrijpen wat het is om overgewicht te hebben; de meesten zijn zelf succesvol afgevallen met het Cambridge dieet.

Cambridge Weight Plan consulenten kunnen je met raad en daad bijstaan, zijn vertrouwd met alle valkuilen, de euforie waarmee het behalen van je streefgewicht gepaard gaat en de weg van verandering naar een gezondere en een evenwichtige leefstijl.

Meer weten of een afspraak maken?
Ga naar www.cambridgeweightplan.nl en vind een consulent bij jou in de buurt.

We helpen je graag, je staat er niet alleen voor!