Marjo beleeft een vliegende start met Weight Watchers Online!

Marjo blog 1: over Weight Watchers Online

Marjo is één van de twee bloggers die we volgen tijdens de drie maanden dat ze Weight Watchers Online volgen. Ze heeft de eerste week net achter de rug, benieuwd hoe het gegaan is?

Marjo is één van de twee bloggers die we volgen tijdens de drie maanden dat ze Weight Watchers Online volgen. Ze heeft de eerste week net achter de rug, benieuwd hoe het gegaan is?

 

 

Moet zeggen dat ik het toch wel, net als Ingrid, heel spannend vind om voor jullie allemaal een blog bij te houden hoor. Je schrijft jezelf in met het idee dat je toch nooit uitgekozen wordt, en als je dan tóch wordt uitgekozen… Even nadenken hoor. Maar binnen 2 minuten was ik er al uit…..

Ik ben al jaren bezig met mijn gewicht. Vanaf ongeveer mijn twintigste ging het mis en nadat ik twee wolkjes van kinderen had gekregen, was het einde helemaal zoek. Maar voor mij is het nu over en uit. Afgelopen jaar ben ik  al 10 kilo kwijtgeraakt, maar ik miste eigenlijk een strak omlijnd plan.

Weight Watchers Online heeft me dit gegeven (er wordt zelfs voor je uitgerekend hoeveel punten je mag op een dag). En met de App is het helemaal makkelijk. De hele dag kun je zowel achter je computer als met je Ipad je dagboek invullen en je ziet meteen hoeveel punten er nog overblijven. Ideaal.

Het fijne is dat het hele gezin hier aan mee kan doen. Zelfs onze hondjes Guinness (links) en Murphy moeten eraan geloven. Nee hoor, geen andere voeding voor die beestjes, maar wel veel meer wandelen. We liepen altijd al een leuk stuk met ze, maar nu zijn zelfs zij moe als ze thuis komen.

Met 'we' bedoel ik mijn man en ik. Helaas is hij door de recessie zijn baan als planner kwijtgeraakt, maar het voordeel hiervan is dat we lekker samen kunnen wandelen. En dat doen we dan ook volop.

Afgelopen zaterdag zelfs nog. We hebben 3 uur wandelend genoten van de plassen bij ons in het dorp. Het was gezellig en schitterend mooi. En kijk, weer wat extra points om van te genieten!

Normaal is alle begin moeilijk maar met de Weight Watchers Online was het juist een vliegende start. Ondanks dat ik toch van veel producten wel het nodige af weet kwam ik toch soms voor verrassingen te staan. En je hoeft zeker geen trek te hebben. Wat ik zelf voor die tijd al nam en wat heerlijk is met koude dagen is appelmoes. Gewoon wat appels schillen en in een bakje met een laagje water in de magnetron doen. Als je van stevige appels houdt, dan doe je ze niet al te lang maar wil je echt moes dan doe je ze langer (logisch!). Lekker met kaneel erover en 0 Pro Points! Heerlijk en vullend.

Zo, mijn eerste blog zit er alweer op. Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden! En of jullie nog lekkere en leuke tips hebben. Graag tot over 2 weken!

 

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

 • 24 uur per dag tot je beschikking
 • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
 • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
 • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
 • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
 • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
 • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!
   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een gezonde snack-tip voor Marjo?

 • catje51
  Ik ben op 9 jan. j.l ook begonnen met de W.W, ik moet 30 kilo afvallen maar vind het best wel moeilijk hoor, maar ik ga er ook voor. Zet m op. gr Marianne
  Beantwoorden
 • annemieke.vandermarel
  annemieke.vandermarel
  Hallo Marjo, Heel veel succes met het afvallen. Ik neem nog een broodje beenham. Zo slecht is dit toch niet voor de lijn?
  Beantwoorden
 • zanderijschaap
  zanderijschaap
  ik wil je heel veel succes (y) wensen en mij snack-tip is komkommer met aromet:D
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen