Marjo blog 36: Laatste blog

Na talloze leuke en inspirerende blogs, stopt het bloggen voor Marjo. Maar met afvallen gaat ze gewoon door. Met deze blog sluit ze een periode af en begint aan een nieuwe. Wij wensen haar ontzettend veel succes in de toekomst. Marjo, bedankt!

Na talloze leuke en inspirerende blogs, stopt het bloggen voor Marjo. Maar met afvallen gaat ze gewoon door. Met deze blog sluit ze een periode af en begint aan een nieuwe. Wij wensen haar ontzettend veel succes in de toekomst. Marjo, bedankt!

Vorig jaar februari ben ik mijn blog begonnen. Het zou voor drie maanden zijn. Inmiddels zijn we bijna anderhalf jaar verder en ga ik toch afscheid van jullie nemen. Het afvallen gaat gelukkig weer goed. Mijn dochter en ik wandelen ontzettend veel en erg trots ben ik op haar nieuwe uitdaging: hardlopen. Helaas doe ik dat (nog) niet met haar mee. Mijn man trouwens wel. Petje af voor allebei! Erg grappig is dat erg veel mensen uit onze woonomgeving het hardlopen hebben ontdekt. Onze overburen zijn ruim een half jaar geleden begonnen en ik vind het super hoe ver zij nu al kunnen. Goed voorbeeld voor iedereen!
 
Nog niet zo lang geleden zei er iemand tegen mij: “Waar deuren gesloten worden, gaan andere deuren open.” En nu weet ik hoe waar dat is. Mijn blog stopt voor Vriendin en Weight Watchers, maar vanaf 1 september ga ik weer aan de slag voor twee dagen in de week. Ik heb altijd geroepen: wanneer Jaimy (mijn zoon) naar de middelbare school gaat, zoek ik weer een baan buiten de deur. En wow, na alle ellende met banen voor mijn man en na een jaar sollicitatiebrieven schrijven voor mezelf, is mijn man alweer een tijd aan het werk en ga ik dus in september weer buiten de deur aan de slag. Spannend en leuk tegelijkertijd!

Met afvallen ben ik nog niet klaar. Maar na wat ups en downs zie ik de weegschaal weer lagere getallen aangeven. En ik zorg ervoor dat hij dat voorlopig blijft doen. De buurtbewoners kunnen mijn dochter en mij na het avondeten wel uittekenen. Minimaal een uur gaan we aan de wandel. En dat zet dus kennelijk toch echt zoden aan de dijk.

Mijn man kan helaas vaak niet mee door zijn wisselende diensten en Jaimy is vaak te druk met voetballen om mee te gaan. Dus een echt gezellig moeder-dochter-moment waar ik elke dag weer van geniet. Net zoveel als de speciale moeder-zoon-momenten, die grappig genoeg ook vaak met sporten te maken hebben. Hij is gek op voetbal (ik kijk dat liever dan dat ik het doe), maar ook tennissen vindt hij erg leuk. Dus zo nu en dan doen we samen een poging om te tennissen. Of badminton, of welke sport dan ook waar een bal in voorkomt!
 
Ik wens iedereen nog heel veel succes met afvallen en geniet van het leven. Pak de mooie momenten en koester ze! Laat je niet leiden door een getal op de weegschaal, maar volg je hart.

Veel succes en een hartelijke groet van Marjo

 

Begin vandaag en bespaar € 17,85!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen