Placeholder

Marjo blog 34: Lekker bezig

Dat lekkere weer van de afgelopen dagen heeft Marjo goed gedaan. Ze kan er weer tegenaan!

Dat lekkere weer van de afgelopen dagen heeft Marjo goed gedaan. Ze kan er weer tegenaan!

Wat vliegen de weken toch voorbij. Mijn wang geneest erg goed en ook mijn energiepeil is weer helemaal zoals het was. Gelukkig heeft het al met al niet te lang geduurd. En met dank aan de zon de afgelopen dagen heb ik zelfs zin gekregen in sporten. Ik sport nu elke dag in de ochtend een half uur met een speciaal programma dat langzaam opbouwt. Het gaat 90 dagen duren en 6 x per week ben ik dus een half uur in de weer. Tot nu toe gaat het soepel. In deze dagen word je langzaam getraind om steeds meer en zwaardere oefeningen te doen. Ik zal jullie op de hoogte houden!

Verder gaat het met Weight Watchers ook weer lekker. Ik denk dat er toch wel een link is, tussen sporten en het toch zonde vinden om veel te eten. Anders ben je eigenlijk voor niets bezig. Er zijn ook mensen die gaan sporten, zodat ze juist meer kunnen eten. Maar daar hoor ik niet bij. Ik sport toch echt om af te vallen. En samen met Weight Watchers ga ik voor de volgende (en laatste) 20 kilo die er af moet.

Vorig weekend hebben we de verjaardag van mijn vader gevierd. Ook mijn broer en zijn gezin waren er en het was weer ouderwets gezellig. We hebben heerlijk gegeten en daar was ik zo vol van dat ik de rest van de avond niets meer gegeten heb. Zo kan het dus ook! De volgende dag had mijn moeder een uitgebreide brunch verzorgd en mijn vader een heerlijk verse jus d'orange geperst, dus we konden met gevulde magen weer richting huis. Mijn ouders wonen sinds een aantal jaren in België, dus we blijven over het algemeen vaak gezellig een nachtje logeren.

Helaas staat er voor de komende tijd weer slecht weer voor de deur. De afgelopen dagen hebben we volop van de zon genoten. We hebben lekker in de tuin gezeten en veel gewandeld. Dat zal er de komende dagen niet meer in zitten. Maar ik blijf lekker mijn beweging houden in de ochtenden. Dan ben je meteen op gang voor de rest van de dag. Over 2 weken zal ik jullie vertellen hoe het er dan voor staat. Zijn jullie net zo benieuwd als ik? Ik weet zeker dat ik het volhoud en met het punten tellen van Weight Watchers erbij moet er toch echt wel weer een goede dalende lijn te zien zijn in de getallen op de weegschaal. Wordt vervolgd!

 

 

 

 

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!