Placeholder

Marjo blog 31: Warmte

Dat het verliezen van kilo’s niet alleen maar voordelen heeft, is Marjo tijdens de koude dagen wel duidelijk geworden. Maar als kou lijden hoort bij het slank zijn, dan doet ze dat maar al te graag!

Dat het verliezen van kilo’s niet alleen maar voordelen heeft, is Marjo tijdens de koude dagen wel duidelijk geworden. Maar als kou lijden hoort bij het slank zijn, dan doet ze dat maar al te graag!

Eindelijk, de lente is onderweg. Nu schreef ik er enkele weken geleden al een blog over, omdat het die dag heerlijk warm weer was geweest. Toen wist ik (gelukkig) niet dat de winter nog niet klaar was. We hebben daarna nog heel wat koude dagen gehad. De voetbalwedstrijden van mijn zoon heb ik soms al bibberend bekeken langs de lijn. Misschien dat de kilo's die er af zijn mijn isolatielaagje hebben verminderd, maar koud heb ik het echt wel gehad! Iets wat ik in de jaren hiervoor zelden meemaakte. Toen had ik het toch wel erg vaak warm.

Maar daar heb ik de kilo's niet meer voor nodig. En ik wil ze ook niet meer nodig hebben. Sterker nog: ik ga ervoor om het komende jaar gewoon nog veel meer af te vallen. Het water drinken is een stuk makkelijker als de temperaturen hoger zijn. Ook de wandelingen zijn een stuk prettiger als de koude wind je oren er niet probeert af te blazen. Yasmine, mijn dochter, en ik zijn afgelopen week elke dag zeker een uur wezen wandelen. Zondag had ze de spirit en heeft ze, samen met 1 van de honden, zelfs nog een uur meer
gelopen. Het is erg gezellig om lekker samen aan de wandel te zijn. En nog gezond ook.

Ontzettend ongezond was afgelopen weekend. Wat heb ik het toen ook koud gehad. Yasmine ging samen met ons nichtje Indra naar het concert van Justin Bieber. Mijn man en ik hebben dankzij meneer Bieber een uur langer buiten gewandeld dan de bedoeling was. Hij begon doodleuk zijn optreden gewoon een
uur later! De meiden waren keurig op tijd binnen en hebben genoten van het voorprogramma en de dj die optrad, maar het meeste toch wel van Justin Bieber zelf. En al het wachten was op slag vergeten toen de laatste twee nummers met ontbloot bovenlijf werden gezongen. Alleen wij stonden inmiddels al een hele tijd te wachten terwijl de wind steeds kouder werd en het nog begon te regenen ook. Bedankt Justin! Voor de onvergetelijke ervaring voor ons alle vier!

Komende weken wil ik gewoon lekker aan de wandel blijven en water drinken. En dan hoop ik dat ik jullie over twee weken kan vertellen dat komende winter het isolatielaagje weer wat minder dik is!

Fijne weken xx

 

 

 

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!