Marjo heeft zin in de lente!

Marjo blog 3: Genieten!

Marjo is één van de twee bloggers die we volgen tijdens de drie maanden dat ze Weight Watchers Online volgen. Ze heeft de smaak goed te pakken, maar had vorige week een paar feestjes en verjaardagen… Een uitdaging!

Marjo is één van de twee bloggers die we volgen tijdens de drie maanden dat ze Weight Watchers Online volgen. Ze heeft de smaak goed te pakken, maar had vorige week een paar feestjes en verjaardagen… Een uitdaging!

Genieten

De afgelopen weken bestonden voor mij vooral uit genieten…..

Genieten van de verjaardagen met alle familie en vrienden om me heen. Vooral genieten van mijn zoon die op en top gelukkig was met zijn nieuwe outfit en verjaardagscadeaus. En mijn dochter die helemaal blij voor haar broertje was. De dag was zo weer voorbij en wat is het dan toch fijn om iedereen weer even gesproken en gezien te hebben. Fijn ook dat beide lieve ouders en beide lieve schoonouders daar ook gewoon bij konden zijn. En aangezien het gezellig druk was heb ik bijna geen tijd gehad om me te vergrijpen aan alle lekkere hapjes die er op tafel stonden. Dit keer geen taart voor mij en ook geen chips, worst en andere lekkere dingen. En gelukkig was het resultaat ernaar op de weegschaal!

Genieten van het feit dat ik ook mijn oude broeken weer aan kan. Heel herkenbaar was de blog van Ingrid over het passen van je oude kleding. Helaas ben ik inmiddels al jaren te zwaar dus de broeken liggen ook al jaren, in alle maten, in mijn kast…. Ze zeggen dat de mode zichzelf steeds weer herhaalt, maar ik ben er inmiddels achter dat het er wel net even anders eruit moet zien dan vroeger. De broeken die ik nu heb liggen, kunnen in deze tijd echt niet meer! Helaas, maar wel een goed excuus om straks weer lekker te gaan shoppen en natuurlijk ga ik genieten van de gewone winkels en niet de speciale "grote maten" winkels, waar een t-shirt kost wat een heel outfit in de gewone winkels kost.

Genieten van het heerlijke weer. Wandelen deed ik al heel veel maar het is nu natuurlijk nog meer genieten met de zon in je gezicht. Heerlijk. De violen staan weer in de tuin en ik kan niet wachten tot ook het andere tuingoed weer komt, zodra IJsheiligen geweest is. Ook het fietsen wordt steeds fijner als het niet zo koud is en zo beweeg ik toch aardig wat uurtjes in de week. Ook mijn wekelijkse uurtje Pilates gaat me steeds beter af omdat er steeds minder 'in de weg' zit.
Erg fijn….

Genieten was het ook toen ik eindelijk de foto's zag van de visagiemiddag met mijn vriendin. Wat een mooie foto's! Hieronder het resultaat van mijn foto!

Genieten was het tot slot nog gistermorgen tijdens mijn weegmoment. Yes, in beide weken lekker afgevallen. De sterren vliegen me om de oren. Bij Weight Watchers krijg je sterren bij je eerste kilo's en bij 5% gewichtsverlies. Die staan erg leuk in je grafiek. Erg motiverend. Maar het meest motiverend is gewoon dat ik me een heel stuk lekkerder en fitter voel. Met andere woorden: GENIETEN!!!!

Tot over twee weken! En denk erom: genieten hoor!!! 

Foto: Studio Bellezza.

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!