Placeholder

Marjo blog 27: Kleur

Zwart is zó 2012! Althans, voor Marjo. Ze heeft geen zin meer om zich te verstoppen in zwarte kleding, maar gaat deze lente voor prachtige kleurtjes!

Zwart is zó 2012! Althans, voor Marjo. Ze heeft geen zin meer om zich te verstoppen in zwarte kleding, maar gaat deze lente voor prachtige kleurtjes!

Al is het niet aan de temperatuur te voelen, de lente is op komst. Als je in de winkels kijkt, dan zie je prachtige kleuren voor het komende seizoen. Leuke pastelkleuren, maar ook de felle kleuren. Na me jarenlang verstopt te hebben in zwarte kleding heb ik dit jaar helemaal zin in de mode van de komende tijd.

Ik heb al wel twee erg leuke gekleurde blazers in de kast hangen. De paarse van de fotoshoot in Vriendin en een fuchsia roze. Deze is echt knallend. Heerlijk om me niet meer te verstoppen in zwart, maar om lekker de kleding te dragen die ik leuk vind.

Het afvallen gaat met horten en stoten. Het is duidelijk te merken dat mijn lichaam mijn huidige gewicht prima vindt, alleen ben ik het er zelf niet mee eens. Hoewel alles nu al een stuk leuker staat, wil ik echt nog even doorgaan met afvallen. Wat het beste werkt is toch alles invullen op mijn mobiel. Weight Watchers heeft een prima app hiervoor. Maar je moet het natuurlijk wel doen. Aan het eind van de dag alles in 1x invullen heeft geen zin, want je vergeet altijd wel iets op die manier. Maar na een jaar keurig alles gevolgd te hebben van Weight Watchers denk je dat je alle punten wel weet en word je er iets lakser in. Het enige wat helpt is mezelf een schop onder de kont geven. Voor je het weet is het weer om lekker zonder dikke winterjas te lopen en dan kan je niets meer verstoppen.

De kinderen hebben deze week lekker vrij. Bij ons geen carnavalsvakantie, maar de week erna. Dus terwijl het zuiden alweer hard aan het werk is op school, genieten de kinderen hier van de vakantie. Mijn dochter heeft al een tijd geleden de Vampire Diaries ontdekt en gebruikt de vakantie om alles nog eens opnieuw te bekijken. Mijn zoon heeft helaas de griep te pakken. Gelukkig niet tijdens zijn Citotoets, maar ik vind het toch wel sneu voor hem dat hij zijn vakantie in bed door moet brengen. Hij hoest echt verschrikkelijk. Arm kind…

Het wordt dus echt tijd voor het voorjaar. Alle griepjes en hoestjes en proestjes gaan op vakantie en het genieten kan weer beginnen! Ik kijk er nu al naar uit.

Tot over 2 weken!

 

 

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!