Punten blijven tellen en het dagboek trouw bijhouden is soms best lastig!

Marjo blog 10: Dagboek bijhouden

Marjo schrijft blogs terwijl ze Weight Watchers Online volgt. De vakantietijd komt er aan en nu ze al een tijdje bezig is, is het soms best lastig om trouw de punten te blijven tellen en het dagboek bij te houden, maar ze houdt vol!

Marjo schrijft blogs terwijl ze Weight Watchers Online volgt. De vakantietijd komt er aan en nu ze al een tijdje bezig is, is het soms best lastig om trouw de punten te blijven tellen en het dagboek bij te houden, maar ze houdt vol!

Marjo: "En zo zijn er alweer twee weken voorbij. Twee weken waarin al vrij snel duidelijk werd dat het EK voor Nederland gauw afgelopen was…. Deze week de halve finales en de finale. Maar het voelt toch wel heel anders nu Nederland niet mee mee doet dus de drang naar hapjes is ook compleet weer overgegaan!

Al komen er de laatste tijd meer dan genoeg hapjes voorbij. Er zijn aardig wat verjaardagen geweest. Soms binnen vanwege het slechte weer, maar afgelopen weekend hebben we op een verjaardag toch ook heerlijk de bbq aangehad. En dan is het keuzes maken. Alles maar gedachteloos naar binnen werken is er niet meer bij, maar de spirit zoals aan het begin helaas ook niet meer.

Het is moeilijk om toch elke dag dat dagboek in te blijven vullen. En het is zo belangrijk, omdat je dan toch gedwongen wordt om naar je eetgewoontes te kijken. Je vergeet al gauw iets wanneer je pas aan het eind van de dag gaat invullen. Gelukkig is de Weight Watchers app erg makkelijk in gebruik, maar je moet er dus wel aan denken!

Er komt qua afvallen nu ook weer een lastige periode aan. Delen van Nederland hebben al vakantie en wij krijgen ook binnenkort vakantie. Het ritme en de regelmaat die er inmiddels in zit zal dan danig overhoop gegooid gaan worden. En dan is het dus oppassen geblazen. Gelukkig zijn niet alleen de kinderen vrij, maar is mijn man dan ook lekker vrij dus we kunnen ons hart weer ophalen aan de lekkere wandelingen. We bezoeken ook graag leuke dorpen en stadjes en Naarden-Vesting staat dit jaar zeker in de planning. En zo zullen er nog meer plaatsen bezocht gaan worden.

Tussen alle drukte door komen er nog twee belangrijke verjaardagen voorbij. Die van mijn moeder en die van mijn dochter Yasmine. Dus vanaf deze plek wil ik hun graag zeggen: lieve mama en lieve Yasmine. Een hele fijne verjaardag maar vooral een gezond en fijn nieuw levensjaar!

En uiteraard wil ik alle Vriendin lezeressen een hele fijne vakantie toewensen met veel zon en een heerlijke temperatuur waarin iedereen verlangt naar glazen water en waterijsjes!"

Tot over twee weken! 

 

 

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!
     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen