Ingrid Blog 36: Laatste gaatje

Ingrid Blog 36: Laatste gaatje

Het afvallen bij Ingrid gaat ontzettend goed. Zo goed zelfs, dat ze een nieuwe riem moet aanschaffen…

Het afvallen bij Ingrid gaat ontzettend goed. Zo goed zelfs, dat ze een nieuwe riem moet aanschaffen…

Vorige keer schreef ik al over een dalende lijn. En deze keer heb ik nog meer goed nieuws. Afgelopen week gaf de weegschaal wéér 1,3 kilo minder aan! Echt heel fijn, want dat geeft de burger moed. Ik ben weer op de goede weg.

Voordat ik naar de sportschool ging om te sporten en te wegen, heb ik met mijn vriendin Imke uit Londen zitten chatten over het afvallen. Zij is ook nog altijd fanatiek bezig met Weight Watchers. Ik vertelde haar dat ik weer was afvallen en zij vroeg op hoeveel kilo ik nu in totaal zat. Ik rondde het getal naar bovenaf en schreef 36,5 kilo, waarop Imke antwoordde dat zij op 36,4 kilo zat. Ik begon te lachen: ik had er 36,5 kilo van gemaakt voor het gemak, maar in werkelijkheid was het ook 36,4. Imke en ik zijn dus allebei evenveel afgevallen. Tot het moment dat ik opnieuw op de weegschaal ging staan en zag ik dat het weer 1,3 kilo minder was en ik dus nu 37,7 kilo in de min zit! Aan Imke nu de taak om me weer in te halen. Succes!

Afgelopen weekend ben ik uit geweest met een aantal vrienden en vriendinnen. Toen ik me zaterdagavond aan het klaar maken was, moest ik een riem op mijn broek doen. Ik deed hem om en wilde hem vastmaken, maar dat lukte niet. Wat bleek: ik ging verder dan het laatste gaatje van mijn riem. De riem was dus gewoon te groot geworden. Gelukkig maar, want het is echt zo’n stomme mannenriem die je kunt omdraaien. Ik kan me nog goed herinneren toen ik hem kocht in Eindhoven bij de V&D. De riemen op de vrouwenafdeling waren allemaal veel te klein, dus ik moest wel bij de heren kijken. Best wel een schaamtelijk moment. Uiteindelijk vond ik een redelijk neutrale riem, maar echt mooi en fijn heb ik hem nooit gevonden.

Ik denk dat ik hem deze week maar symbolisch in de vuilnisemmer gooi en in de stad een nieuwe riem ga kopen. Op de vrouwenafdeling uiteraard! Deze kleine succesjes maken het afvallen leuk!

Tot over twee weken!
Liefs, Ingrid

 

 

 

Begin vandaag en bespaar € 17,85!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen