Placeholder

Ingrid blog 3: “Mijn lievelingsbroek past weer!”

Ingrid is één van de twee bloggers die we volgen tijdens de drie maanden dat ze Weight Watchers Online volgen. In deze blog vertelt ze over winkelen met nieuwe maten en de kleren die ze weer past!

Ingrid is één van de twee bloggers die we volgen tijdens de drie maanden dat ze Weight Watchers Online volgen. In deze blog vertelt ze over winkelen met nieuwe maten en de kleren die ze weer past!

Lievelingsbroek

Hij hing er al een paar maanden, maar lange tijd sloeg ik hem elke ochtend gewoon over. Stukje bij beetje ging hij steeds iets verder achterin in de kast hangen. Af en toe had ik zelfs medelijden met hem… Ik heb het over een verwaarloosde broek. Zo eentje die een jaar geleden nog mijn beste maatje was. Hij kreeg zelfs een tijdje de stempel ‘lievelingsbroek’. Hij zat perfect en samen met hem kon ik de dag wel doorkomen.

Maar er kwam een tijd dat ik hem niet meer zo fijn vond. Hij klemde een beetje en zat niet meer zo fijn als vroeger. Sterker nog: ik moest op bed gaan liggen om de rits überhaupt dicht te krijgen en had daarna de hele dag het gevoel geen lucht te krijgen. Daardoor negeerde ik hem steeds vaker. Tot het punt aanbrak dat ik hem helemaal niet meer droeg. Ik denk dat iedere vrouw wel zo’n broek heeft. Zo eentje waarvan je weet dat 'ie eigenlijk niet lekker zit, maar je wilt hem toch niet weggooien, want stel je voor dat ie weer gaat passen…

Nou dat laatste was vorige week het geval. Nog een beetje onwennig haalde ik hem weer van de kleerhanger af. Ik bekeek hem kritisch en trok hem aan. In het begin was het even wennen, maar ik wist niet wat me overkwam! Hij paste weer! Hij zat lekker en de rits ging vanzelf dicht, zonder ook maar een moment in ademnood te komen.

Herkenbaar? Vast en zeker! Ik kan dus melden dat ik inmiddels 6,7 kilo ben afgevallen met Weight Watchers Online. Mooie bijkomstigheid daarbij is dat verwaarloosde broeken dus weer passen en pas gekochte broeken voor de afvalpoging nu veel en veel te wijd zitten.

Tijd voor een hele nieuwe garderobe dus! Maar daar wacht ik nog eventjes mee. Want die 6,7 kilo kan natuurlijk ook verviervoudigd worden. Al is er soms wel verleiding om snel even online te shoppen op Miss Etam.nl. Nu moet ik nog kijken bij de Plus collectie, maar ik hoop dat het snel verleden tijd is en ik ook weer bij de ‘normale’ collectie kan bestellen.

Vorige keer schreef ik dat ik soms ’s avonds zin heb om te snacken en benieuwd was naar jullie tips. Ik heb heel veel suggesties van jullie gekregen, waarvoor dank! Nu ik wat langer bezig ben met Weight Watchers merk ik dat ik minder zin heb om ’s avonds wat te pakken. Ik zou wel graag eens in het weekend lekker ongezond naar de snackbar willen gaan, maar iets houdt me toch tegen. Dat de kilo’s minderen bevalt me wel en dat wil ik voorlopig graag zo houden!

Hoe gaat het bij jullie? Laat het me weten!

Liefs, Ingrid

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!