Placeholder

Ingrid blog 13: Olympische droom

Ingrid: “Terwijl in Londen de Olympische Spelen bezig zijn, ben ik bezig aan mijn eigen Olympische droom: nog wat extra kilo’s kwijtraken.”

Ingrid: “Terwijl in Londen de Olympische Spelen bezig zijn, ben ik bezig aan mijn eigen Olympische droom: nog wat extra kilo’s kwijtraken.”

Het blijft goed gaan, maar wel wat langzamer. Om mijn lichaam
wat nieuwe prikkels te geven, heb ik samen met de sportschoolinstructrice een nieuw trainingsprogramma bedacht. Normaal gesproken deed ik best lang crosstrainen en fietsen. Nu train ik op verschillende apparaten zoals het roeiapparaat en de loopband. Dat zou moeten helpen om het afvalproces weer een nieuwe impuls te geven.

Het afgelopen weekend heb ik echter niet zelf gesport, ik heb namelijk samen met mijn ouders en vriendin Daniëlle de Olympische Spelen in Londen bezocht. Het was in één woord WAANZINNIG! Ik ben nog steeds onder de indruk van alle momenten die we daar hebben meegemaakt. Mijn eigen Olympische droom kwam uit!

Van de Tower Bridge met de Olympische ringen tot de opening op een groot scherm in hartje Londen, van de wegwedstrijd van de mannen tot DJ Afrojack in het Holland Heineken Huis. Op zaterdagavond moesten de Nederlandse estafettezwemsters de
4 x 100 meter zwemmen. Met ruim 6000 Oranjefans hebben we de finale gekeken en iedereen ging uit zijn dak. Dat was zo enorm indrukwekkend. Het kippenvel ging over mijn hele lichaam.

Datzelfde gevoel had ik zondag ook: ik stond 300 meter van de finish toen wielrenster Marianne Vos goud won. Tijdens de medailleceremonie hebben we daarna met honderden oranje supporters het volkslied luidkeels mee gezongen. Nog niet bekomen van deze indruk liepen ’s avonds in het Holland Heineken House prins Willem-Alexander en prinses Maxima op drie meter afstand van me.

Na vier dagen moesten we helaas weer naar huis, maar we waren wel een geweldige ervaring rijker. Thuis zit ik nu de hele dag voor de televisie en op mijn werk heb ik de livestream van de NOS op de iPad lopen. Ik ben enorm sportverslaafd, dus de Olympische Spelen zijn voor mij echt de mooiste weken van het jaar.

Ik heb echt heel veel respect voor de Olympische kampioenen zoals Marianne Vos! Zij trainen zich vier jaar lang te pletter voor Olympisch goud, daar is mijn afvalrace in vergelijking natuurlijk een eitje bij. 😉

Tot over twee weken!
Een gouden groet, Ingrid
 

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!