Ingrid blog 12: Dipje

Ingrid vertelt :Voor het eerst sinds een paar weken heb ik een Weight Watchers dipje. Ik wil wel, maar het gaat even niet meer zo snel. Daar zijn echter wel een aantal redenen voor te verzinnen…

Ingrid vertelt :Voor het eerst sinds een paar weken heb ik een Weight Watchers dipje. Ik wil wel, maar het gaat even niet meer zo snel. Daar zijn echter wel een aantal redenen voor te verzinnen…

Sinds een paar weken is mijn relatie na 4,5 jaar verbroken en dus moet ik alleen voor mezelf koken. Dat brengt toch een aantal praktische problemen met zich mee. Gelukkig raadde mijn Londense vriendin me een goed Weight Watchers kookboek aan: ‘Cooking for one’. Zij is er helemaal enthousiast over dus ik hoop dat het kookboek ook in het Nederlands te verkrijgen is.

Maar ik heb de laatste weken ook wel flink de bloemetjes buiten gezet. Ik werd door veel vrienden en collega’s, maar ook mijn ouders uitgenodigd om bij hun komen te eten of samen ergens een hapje buiten de deur te gaan eten. Iedereen weet wel dat ik ‘aan de lijn’ ben, maar toch zijn niet altijd alle gerechten Weight Watchers proof, dus het was hier en daar een paar puntjes te veel. Ik probeerde het wel te compenseren met sporten, maar daardoor viel ik de laatste weken niet meer zoveel af. Aangekomen ben ik gelukkig niet!

Fijn is wel dat ik alle collega’s en vrienden ook weer bij mij thuis kan uitnodigen om samen te eten en dan kan ik hun verrukkelijke Weight Watchers recepten voor zetten. Handig voor mij omdat ik dan binnen mijn ProPoints blijf en leuk voor hun om weer nieuwe gerechten te proeven.

 Komende week is het doel dus dat de knop weer helemaal omgaat en er voor te zorgen dat ik elke dag binnen mijn ProPoints blijf. Jullie hoeven je echter geen zorgen te maken dat ik zielig met een zak chips op de bank kruip. Daar zijn de 27 kilo die er sinds februari af zijn me veel te dierbaar voor. Zaterdag heb ik met mijn moeder mijn klerenkast opgeruimd. (Dankjewel mam!) Dat was echt nodig, want er hingen heel veel kleren in die een flink aantal maten te groot waren. Gelukkig kon ik een vriendin er een plezier mee doen en de rest verkoop ik via Marktplaats.

Ik ga er de komende tijd weer voor! Tips en gerechten blijven welkom.

 

 

 

 

 

Tot over twee weken!

Liefs, Ingrid

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!
     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen