Placeholder

Ingrid blog 11: Iedereen doet mee!

Nu het resultaat van Weight Watchers Online steeds meer zichtbaar wordt, volgen veel mensen Ingrids voorbeeld en slaan ook aan het afvallen. Welke recepten daarbij helpen, deelt ze in deze blog.

Nu het resultaat van Weight Watchers Online steeds meer zichtbaar wordt, volgen veel mensen Ingrids voorbeeld en slaan ook aan het afvallen. Welke recepten daarbij helpen, deelt ze in deze blog.

Iedereen aan de Weight Watchers

"Hoe doe je dat toch dat afvallen?" Het is een veelgestelde vraag de afgelopen maanden. Iedere keer legde ik geduldig het Weight Watchers Online programma uit. Sommige mensen werden zelfs zo enthousiast dat ze ook begonnen zijn.

Zoals mijn vader. Hij heeft sinds kort mijn oude iPhone en ik had hem de Weight Watchers app erop geïnstalleerd. Hij wilde ook wel punten gaan tellen. Dus samen met vaders ging ik aan de slag. Alles invullen, uitleggen en hem wegwijs maken. Nu is hij dus ook enthousiast bezig met Weight Watchers.

Maar ook een vriendin werd nieuwsgierig van mijn blogs en resultaten. Zo nieuwsgierig dat ze zich voor de cursus heeft ingeschreven. Ze woont echter wel in Londen. Dus ik ben erg benieuwd of het programma daar hetzelfde werkt als in Nederland. Ze heeft al een aantal afvalpogingen gedaan en hoorde zoveel goede verhalen over Weight Watchers dat ze nu ook een poging gaat wagen. Regelmatig krijg ik nu van haar wat vragen over hoe het precies werkt en hoeveel punten dit of dat is.

Ik ben nog steeds na al die maanden tevreden over Weight Watchers. Soms ben ik het punten tellen wel eens moe en merk ik dat ik de app niet altijd goed gebruik. Dan moet ik mezelf even tot de orde roepen en het weer secuur gaan bijhouden en invullen. Toch gaat het afvalproces nog steeds prima. Inmiddels staat de teller op 27 kilo minder! 🙂

Met mijn vader en mijn Londense vriendin wissel ik ook recepten uit die lekker zijn om te maken. Zo heb ik al heel wat Weight Watchers recepten geprobeerd. Mijn favorieten zijn: Ovenschotel van pasta en bonte groenten, Pannetje met filet en champignons, Penne met kip en Kruidige tortillas met kalkoen. Zoals jullie al merken waarschijnlijk: ik ben dol op pasta! Omdat ik geen keukenprinses ben, zijn het allemaal simpel te maken recepten. Maar wellicht vergeet ik wel een allerlekkerst recept. Hebben jullie ook nog goede tips qua recepten voor mij om eens uit te proberen? Laat het me weten via de reactiemogelijkheid hieronder. Ik ben benieuwd!

Liefs, Ingrid

Probeer Weight Watchers Online nu één week gratis!

  • 24 uur per dag tot je beschikking
  • ProPoints ® waarden van meer dan 6.000 voedingsmiddelen en meer dan 650 recepten
  • Interactieve hulpmiddelen om je voeding en activiteiten bij te houden
  • Persoonlijke doelen op basis van je lengte en gewicht
  • Met het Gewichtsverloop breng je je voortgang in kaart
  • Fitness-tips voor ieder niveau, inclusief demo's
  • Altijd je ProPoints ® dagboek bij je met de Weight Watchers App (alleen voor iPhone en iPad)!