Ontwerp Zonder Titel 2021 06 05t092114.752

Déze 6 signalen kunnen erop wijzen dat je niet echt verliefd bent

Je voelt kriebels in je buik als je hem of haar ziet, maar is dit altijd een goed teken? Déze signalen wijzen erop dat je eigenlijk niet zo verliefd bent.

1. Toekomst

Je betrapt jezelf erop dat je soms nadenkt over je toekomst zonder hem of haar. Je vraagt je af hoe je leven dan zou zijn en je voelt je niet onrustig of verdrietig als je hierover nadenkt.

2. Jezelf zijn

Misschien probeer je het echt, maar toch ben je niet honderd procent jezelf bij de ander. Bewust of onbewust houd je altijd een stukje voor jezelf.

3. Tijd alleen

Op de een of andere manier vind je het lastig om je partner los te laten en kun je nog geen vijf minuten zonder hem of haar. In een echt gezonde relatie willen beide personen ook tijd voor zichzelf en laden hier ook door op.

Lees ook: De wetenschap zegt: koppels die dít elke ochtend doen, zijn gelukkiger

4. Lichamelijk

Vanaf de eerste minuut dat je hem of haar zag, was je compleet verliefd. De fysieke aantrekkingskracht is groot, maar liefde is natuurlijk meer dan dat. Probeer te achterhalen wat je nu precies zo leuk vindt aan de ander. Een mooi uiterlijk gaat natuurlijk niet een leven lang mee.

5. Fantasie

Weet jij écht hoe de ander in elkaar steekt of is dit gebaseerd op het beeld wat jij voor ogen hebt? Soms wil je heel graag dat je partner bepaalde eigenschappen of talenten heeft, die hij of zij eigenlijk helemaal niet heeft.

6. Toewijding

Natuurlijk is het in een relatie erg belangrijk om rekening met elkaar te houden. Dit moet echter niet te ver gaan. Heb je het gevoel dat je constant op je tenen loopt om de ander maar niet boos of verdrietig te laten voelen? Dan is dit een teken dat het niet helemaal goed zit en dit kan wijzen op een ongezonde relatie.

Lees ook: Je relatie over? Zó ga je er volgens de wetenschap het beste mee om

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen