Afspraak

Afspraak

De huisarts heeft Angelique doorverwezen naar het ziekenhuis en ze probeert een afspraak te maken. Dit gaat alleen niet zo makkelijke en snel als dat ze zou willen.

De huisarts heeft Angelique doorverwezen naar het ziekenhuis en ze probeert een afspraak te maken. Dit gaat alleen niet zo makkelijke en snel als dat ze zou willen.

Het maken van een afspraak bij de endocrinoloog gaat niet zo soepel als dat ik graag zou willen en dat frustreert me. Het is nu ruim een week nadat ik de uitslag van de huisarts heb gekregen. Deze stuurde mij door naar de endocrinoloog, maar tot op heden heb ik nog niets gehoord en worden mijn klachten erger. Ik ben praktisch de hele dag misselijk en heb moeite met autorijden als ik na mijn werk naar huis rij. Eenmaal thuisgekomen is mijn hoofd zo moe, dat het amper nog tegen prikkels kan. Op de dagen dat ik thuis ben probeer ik zoveel mogelijk mijn rust te pakken, maar ook dat helpt niet.

Gefrustreerd bel ik het ziekenhuis. Maar al snel blijkt dat de mevrouw aan de telefoon mij liever niet te woord staat. "Mevrouw, uw huisarts moet ons de verwijzing door faxen. Dan kunnen de artsen een assessment maken. Pas daarna wordt u eventueel uitgenodigd voor een consult", vertelt ze mij op een hautaine toon en nog voordat ik kan reageren, haar kan vertellen dat dat al is gebeurd en dat ik een tumor heb om mijn hypofyse, legt ze de hoorn er op!

2 dagen gaan er overheen en nog heb ik niets gehoord. Wanneer ik bel met de assistente van de huisarts om te kijken of zij eventueel kunnen bemiddelen, blijkt dat haar collega de verwijzing niet naar het juiste faxnummer heeft gefaxt. Gelukkig is de assistente snel en zorgt ze er voor dat er flinke spoed achter zit. Binnen een dag word ik teruggebeld door het ziekenhuis en we maken direct een afspraak voor een 4 uur durend onderzoek. Wat me te wachten staat weet ik nog niet, maar ik ben blij dat er vaart achter zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen