Geen categorie

5x de populairste stedentrips

Wat is het heerlijk om er soms even tussenuit te gaan. Wat dacht je van een lang weekend Rome of een weekje Berlijn?

Time to Momo (voorheen 100% reisgidsen) heeft een lijstje van de populairste stedentrips samengesteld op basis van de meest verkochte reisgidsen. Al vast wat inspiratie opdoen voor een leuke stedentrip in 2017? Wij helpen je graag!

1. Londen
Met het vliegtuig ben je er in slechts 50 minuutjes. Londen is prachtig rond de kerstdagen, maar ook na de kerst is het een aanrader. Winkelen in de Oxford Street, wandelen over de Tower Bridge, genieten van een heerlijke Engels onbijt en laten we vooral het uitzicht vanaf de London Eye niet vergeten. 

2. Rome
De Italiaanse hoofdstad is prachtig en heeft een eeuwenoude geschiedenis. Heerlijke ijsjes, pizza en pasta eten terwijl je uitkijkt op de luxe winkelstraten. Even stoppen bij de Spaanse Trappen, kijkje nemen in het Colosseum en vervolgens is het tijd voor een drankje op een terras. 

3. New York
The Big Apple, op wie zijn reislijstje staat deze stad niet? Wandelen door Central Park, shoppen op Times Square en vervolgens een leuk tentje induiken voor een heerlijke Amerikaanse burger. Klinkt als een perfecte stedentrip, niet waar?

4. Valencia
Spaanse havenstad die vooral populair is door de prachtige stranden. Daarnaast biedt de stad een mix van oud en nieuw. Slenteren langs de boetiekjes, rondsnuffelen op de (overdekte) markten en vervolgens bijkomen met heerlijke Spaanse tapas.

5. Berlijn
De Duitse hoofdstad is door de diversiteit een perfecte bestemming voor iedereen. Bezienswaardigheden bekijken in de wijk Mitte, lopen langs de Berlijnse muur, een Duits biertje drinken in een gezellige kroeg en afsluiten met een lekkere curry worst. 

Ga je binnenkort een reisje maken naar Rome en/of Maastricht? Op de Vriendin's Vrijdag Veilingdag mogen wij vijf pakketjes met deze Time To Momo-reisgidsen van deze steden weg. In de gaten houden dus! 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

mep

gewoon leuk om iemand mee te verrassen:o:o

Beantwoorden
mep

alleen wat dromen door in deze boekjes te kijken is ook al leuk:inlove::inlove:

Beantwoorden

Instagram