Recept voor eton mess van Laura’s Bakery

De naam zegt het al, het is een rommelig toetje. Slagroom, aardbeien en schuimpjes, meer heb je niet nodig voor dit overheerlijke toetje.

De naam zegt het al, het is een rommelig toetje. Slagroom, aardbeien en schuimpjes, meer heb je niet nodig voor dit overheerlijke toetje.

Voor 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten

Probeer ook eens: Recept voor bessen-bladerdeeghapjes van Laura’s bakery

Ingrediënten

•250 ml slagroom
• 2 el suiker
• 1-2 handjes meringues
• 250 gram aardbeien (of ander fruit).
Extra nodig: 4 glaasjes

Aan de slag

1. Klop de slagroom met de suiker stijf en verkruimel de meringues. De aardbeien maak je schoon en snijd je in stukjes.
2. Je kunt nu alles in één kom door elkaar roeren en in de glaasjes scheppen, maar ik vind het mooier om het in laagjes op te bouwen. Wissel slagroom, meringue en aardbeien af tot de glaasjes vol zitten.

Ook lekker: Recept voor hangop van Laura’s Bakery

Meer recepten van Laura vind je op laurasbakery.nl