4 augustus 2011 Chocoladeparfait met aardbeien Geen zin om te roeren? Maak dan parfait, ook wel ‘stilstaand ijs’ genoemd.
4 augustus 2011 Carpaccio Deze Venetiaanse klassieker heeft jaren geleden ook ons land veroverd. Het gerecht is vernoemd naar de renaissanceschilder Vittore Carpaccio, die veel rood en wit in zijn schilderijen gebruikte. In de originele versie worden de dunne plakjes ossenhaas besprenkeld met een saus op basis van mayonaise.
4 augustus 2011 Het recept voor champagne-ijs Het is zonde om echte champagne voor deze ijscocktail te gebruiken, die kun je vanavond beter opdrinken! Een mousserende witte wijn of Spaanse cava in dit recept gebruiken, is ook prima.
4 augustus 2011 Recept voor cheesecake met sinaasappelsalsa Het is vandaag The 4th of July, een bekende feestdag in Amerika. Daarom vandaag het recept voor een Amerikaanse klassieker: de cheesecake.
4 augustus 2011 Recept voor chickenwings met ketjap Ideaal om lekker te snacken voor de buis. Dit recept is heel makkelijk en je eet je vingers bijna bij deze kippenvleugeltjes op.
4 augustus 2011 Chinese noedelsoep met kip en vijfkruidenpoeder Als het buiten koud is, is een soep met veel verse groenten de perfecte opwarmer. Een vullende maaltijd met weinig calorieën.
4 augustus 2011 Caesars salad Deze salade komt uit Amerika en is bedacht door Caesar Cardini, een Italiaanse restauranthouder. In het originele recept worden eieren die één minuut gekookt zijn, door de sla geschept. Dat is hier ietsje veranderd!
4 augustus 2011 Recept voor cakejes met romige citroenvulling Voor als je iets te vieren hebt, of iets bijzonders op tafel wil zetten als zoete snack. Deze mooie zomerse traktatie past ook goed bij een High Tea! Door de citroen blijft het lekker fris.
4 augustus 2011 Calamares met amandel-knoflooksaus Deze Griekse saus, die skordalia heet, is super in combinatie met vis. In plaats van inktvisringen kun je ook kibbeling nemen.
4 augustus 2011 Recept voor bruine botercake met boterglazuur De gebruinde boter geeft een lekkere karamelachtige smaak aan de cake. Boterglazuur wordt veel in Amerika en Groot-Brittannië gebruikt om taarten mee te versieren.
4 augustus 2011 Bruschetta met appel en gorgonzola Houd jij ook zo van een lekker hapje bij de borrel of en origineel voorgerechtje? Bruschetta’s zijn makkelijk te maken, smaken heerlijk en je kunt er eindeloos mee variëren. En zo’n schaal met verschillende broodjes staat ook nog eens hartstikke gezellig op tafel.