Dankzij deze TikTok-hack hoef je nooit meer je champignons in plakjes te snijden

Dankzij deze TikTok-hack hoef je nooit meer je champignons in plakjes te snijden

Wist je al dat je champignons in plakjes kunt snijden zonder ook maar een mes te gebruiken? Dankzij deze hack ben je in het vervolg sneller klaar met het voorsnijden.

Hack champignons snijden

Eeuwige dank en roem gaat naar de vrouw op TikTok die deze geniale hack met de rest van de wereld deelt. Zij gebruikt namelijk ‘gewoon’ een eiersnijder, die je bij Action voor een paar euro op de kop tikt, om haar champignons in perfecte plakjes te krijgen. Veel uitleg behoeft het waarschijnlijk niet, maar je kunt altijd haar video te bekijken om te zien hoe ze het doet:

@xangelique29 champignon lifehackie #champignon#lifehack#kitchenhack#foodhack#champignons#foryou ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Wil je het meteen goed aanpakken? Er bestaan ook champignonsnijders. Die zijn net even wat steviger dan een eiersnijder. Mocht je geen eiersnijder in huis hebben, dan vind je een champignonsnijder onder andere hier.

Heerlijke recepten

Spontaan zin gekregen om een lekkere maaltijd met champignon op tafel te zetten? De volgende recepten zijn groot favoriet.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images