Placeholder

Focaccia-sandwich met groenten en geitenkaas

Verrassend broodje vol… power en het is zo klaar! De combinatie van courgette met geroosterde paprika en geitenkaas is heerlijk!

Verrassend broodje vol… power en het is zo klaar! De combinatie van courgette met geroosterde paprika en geitenkaas is heerlijk!

Lunchgerecht voor vier personen.

Boodschappenlijstje:

  • 2 afbakfocaccia’s
  • 2 el groene pesto (kant-en-klaar)
  • 1 courgette, in plakken
  • 1 pot geroosterde paprika’s, uitgelekt en in repen
  • 200 g zachte geitenkaas

Aan de slag!

  1. Bak de focaccia’s in de oven volgens de gebruiksaanwijzing af en laat afkoelen.
  2. Bak de plakjes courgette in een koekenpan of grillpan aan beide kanten goudbruin.
  3. Schep op een bord en laat afkoelen.
  4. Snijd de focaccia’s open en bestrijk de snijkanten met pesto.
  5. Beleg de onderste helften met de plakjes courgette en repen geroosterde paprika.
  6. Verbrokkel er de geitenkaas over.
  7. Dek af met de bovenste broodhelften en snijd de focaccia’s doormidden.
  8. Verpak ze in aluminiumfolie en neem ze mee in een koelbox.

Recept: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Goran Todorovic: Styling: Desiree van Dijk. Bereiding: Goran Todorovic.