spotgoedkope parfums: vrouw ruikt aan haar pols

Ontdek 5 spotgoedkope parfums die naar pure luxe ruiken

Droom je van luxe geuren maar schrikken de hoge prijskaartjes je af? Gelukkig zijn er geweldige alternatieve parfums die jou net zo verfijnd laten ruiken. En dan een stuk goedkoper.

Spotgoedkope parfums die naar luxe ruiken

1. Avon Eve Truth

Avon’s Eve Truth is een verleidelijke geur die je doet denken aan Calvin Klein’s Eternity. Met de hypnotiserende stervrucht in de topnoot en een warme basis van zacht cederhout, is deze parfum een betaalbare luxe voor elke dag.

2. Milton Lloyd Colour Me Gold Femme

Milton Lloyd’s Colour Me Gold Femme is een verrassend ‘luxe’dure’ geur voor een betaalbare prijs. Je kunt het gerust vergelijken met Calvin Klein CK in2U, alleen het prijskaartje verschilt enorm.

3. La Rive Cash

La Rive Cash biedt de luxe van Paco Rabanne’s One Million, maar dan voor vrouwen. Met verleidelijke noten van patchoeli, witte honing en amber, is deze geur perfect voor avonden uit.

4. Jeanne Arthes Amore Mio

Jeanne Arthes Amore Mio heeft een onweerstaanbare bloemige geur. Wil je graag iemand verleiden: deze parfum is ideaal voor romantische gelegenheden.

5. Omerta Express Sensualité

Omerta’s Express Sensualité heeft een opvallende, heerlijke oosterse geur. Het is een geweldige keuze voor avondjes uit. Niemand heeft door dat deze parfum een stuk goedkoper is dan luxe parfums zoals Lancôme’s La Vie Est Belle.

Lees ook: Zó laat je je parfum langer en beter ruiken

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

€ 9,94
Vanaf € 11,95