Vriendin zoekt jou

Verslaafd

Ben jij verslaafd aan medicijnen en wil je daar open en eerlijk over vertellen?

Laat het ons weten, want zo kun je ook andere vrouwen helpen!

Vul onderstaand formulier in en upload een foto van jezelf. Vertel daarbij kort waaraan je verslaafd bent en hoe dat is gekomen.

Reageer op dit artikel

katrien.fort

ja ik ben verslaaft aan pillen 🙁

Beantwoorden
jennifer.tenda

ja,aan diazepam…

Beantwoorden
Bam Bam

Nou verslaafd wil ik het niet noemen maar toch kan ik heel vaak niet zonder door de hoofdpijnen slik ik veel en dan ook heel veel paracetamol.

Beantwoorden
fransje43

Verslaafd aan mijn pijnstillers, morfine. Artsen schrijven zelfs deze zware medicatie te snel voor, de patient die dit wil gaan slikken zit er echt doorheen van de pijn en ziet geen andere uitweg meer. Ik kan er met mijn pet niet bij dat er voor deze patienten, dus ook voor mij destijds geen andere oplossing werd gezocht, oplossingen die er zeker wel waren, maar die destijds wel meer geld hadden gekost, maar wel beter waren voor de langere termijn, je hebt er steeds meer van nodig wil het helpen, in goede periode de medicatie minderen is echt afkicken en moet vaak in een verslavingskliniek gebeuren. Het vergt echt veel overwinningkracht wil je deze verslaving te boven komen. Een heel boekwerk van jaren ellende, maar zoiets wil en kun je niet herkenbaar in een weekblad vertellen, zeker niet als je kinderen hebt.

Beantwoorden

Instagram