Oproep: plotseling bevallen

Bevallen in de supermarkt of in de auto: het horror-scenario van menig zwangere vrouw. Vriendin is op zoek naar vrouwen die dit écht meemaakten. 

Bevallen in de supermarkt of in de auto: het horror-scenario van menig zwangere vrouw. Vriendin is op zoek naar vrouwen die dit écht meemaakten.

Wil jij jouw verhaal delen? Mail het naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Plotseling bevallen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • merel.dejong.52
  Wel een dag voordat ik ingeleid zou worden, stroomde het water spontaan. Dit onder het genot van een ijsje in de tuin.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  anneke jehee
  Plotseling bevallen, dat kun je wel zeggen ja. Ten eerste was de uitgerekende datum pas over een maand. We waren net verhuisd en alles was nog maar net op orde. Om 10 voor 4 s'nachts braken op het toilet de vliezen. Ik ben de slaapkamer ingelopen om mijn man te waarschuwen, die direct de verloskundige ging bellen op zolder. ( de tijd voor de mobieltjes ). Op dat moment kreeg ik gigantische persdrang en ben weer de badkamer in gegaan. Wanhopig puffen en trekkebenend voelde ik even later iets glads tussen mijn benen;" Het hoofdje !" Direct daarna kwam mijn zoon ter wereld. Doordat de navelstreng geknapt was zat alles onder het bloed, maar alles bleek ok.. Mijn man had de bevalling gemist, terwijl hij thuis was en de verloskundige was ook te laat. In totaal had de hele bevalling slechts 10 minuten geduurd, vanaf de 1e wee tot de geboorte!
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen