Win een fotoshoot in Vriendin met je zoon of dochter

Win een fotoshoot in Vriendin met je zoon of dochter

Vorig jaar organiseerden we speciaal voor Moederdag een moeder en dochter fotoshoot. Dat was zo’n groot succes, dat we het binnenkort opnieuw doen. Geef je nu op met je dochter óf zoon.

Vorig jaar organiseerden we speciaal voor Moederdag een moeder en dochter fotoshoot. Dat was zo’n groot succes, dat we het binnenkort opnieuw doen. Geef je nu op met je dochter óf zoon.

Fotoshoot met je zoon of dochter

Vorig jaar straalden Hoeda en Sherine in onze modereportage. Heb jij ook iets bijzonders meegemaakt en verdien je daarom een leuke fotoshoot met je zoon of dochter in Vriendin? Geef je dan op via onderstaand formulier. Het gaat om een modeproductie mét een interview.

Deze winactie is gesloten. Winnaars krijgen een persoonlijk bericht. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 • Anoniem
  priscilla abdul sovan -
  Ik zou graag met mijn 4 dochters mee willen doen aan de shoot..... ondanks dat na het overlijden van mijn eerste man.....waaruit de eerste 3 dochters geboren zijn.....en het nieuwe geluk met mijn echtgenoot nu ...waaruit dochter #4 geboren is, vormen we een hecht gezin met zn ups and downs. Ik wil ze graag in het zonnetje zetten, omdat ze met hun Eigen kwaliteiten mijn leven kleur geven.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Andrea -
  Onze dochter is geboren met klompvoeten en heupdysplasie, ze heeft de eerste van haar leven 3,5 jaar beugels gedragen. Tijdens het dragen van die beugels heeft ze nooit gemopperd enzo, altijd gedaan wat de doktoren van haar vroegen. Vorig jaar heeft ze een soort kinder burn-out gehad, nu lacht ze als nooit tevoren.. lijkt me fantastisch om samen, naast haar te shinen ❤️
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lilian Lopez -
  Ik zou graag met m'n twee dochters en zoon een shoot doen. Ze werken alledrie hard voor hun studie, 2 in Tilburg en 1 nog thuis. De momenten samen worden steeds minder, zeker in deze corona crisis. Samen vormen we een hecht gezin, ondanks afstand en corona. Samen staan we sterk. En een shoot met m'n grootste schatten zou de kers op de taart zijn.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marjan Borawitz -
  Ja dat willen wij ikzelf ben een alleenstaande moeder 53 en me dochter 19 jaar die te vroeg is geboren en daardoor een achterstand heeft gehad tot niet kunnen leren ZMOK school en alles heeft opgebouwd van een laag IQ tot normaal met alle problemen erbij gaat zij nu echt iets van haar leven maken haar droom ooit met zo een hoedje op haar diploma te krijgen
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Naline Schol -
  Dag Vriendin, Ik zou graag een fotoshoot willen winnen voor mij en mijn moeder. Mijn moeder ligt op dit moment in het ziekenhuis omdat zij getroffen is door het Corona virus. Gelukkig gaat het nu stabiel maar het blijft spannend. Mijn moeder en ik zijn twee handen op 1 buik en hebben samen veel meegemaakt in de afgelopen jaren. Om mijn moeder te verrassen en haar in het zonnetje te zetten, zou ik het super vinden om samen met haar in Vriendin te staan. Mijn moeder is een krachtige en sterke vrouw en een mooie moeder-dochter shoot heeft ze wel verdient!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Naline Schol -
  Ik zou graag een fotoshoot met mijn moeder willen winnen omdat wij samen een twee handen op 1 buik zijn en we veel hebben meegemaakt. Mijn moeder ligt op dit moment in het ziekenhuis omdat ze getroffen is door het Corona virus. Ze is op dit moment stabiel maar het blijft spannend! Ze verdient het wel om in het zonnetje gezet te worden en ik denk dat ze ze het een super verrassing zou vinden als we samen in de Vriendin komen te staan met een mooie shoot!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Sandra Dek -
  Het zou super zijn om met mijn dochter van 17 een fotoshoot mee te maken. Na 4 heftige VMBO jaren heeft zij nu een geweldige opleiding gevonden en baalt als een stekker dat ze nu niet naar school kan. Daarnaast had ze vorige week mogen afrijden, wat uiteraard niet doorging en op hetzelfde moment werd haar oma begraven. Een beetje vrolijkheid en stralen kunnen wij nu wel gebruiken.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Denise -
  Ik zou graag met mijn 2 zoontjes (4) mee doen met de fotoshoot en het interview. Ze zijn een tweeling en met nog geen 28 weken geboren. Nu 4 jaar later super sterke mannetjes en grote broers van Mees (2) en Bella (3maanden).
  Beantwoorden
 • Pk
  Pk -
  Wat een superleuke actie. Graag zou ik samen met mijn zoon van 9 mee willen doen. In dezelfde tijd dat de scholen dicht gingen vanwege Corona kwam ik ziek thuis te zitten met burnout. Mijn zoon heeft me ondanks het thuis zitten, mij mijn rust gegunt en netjes zijn school taken thuis gemaakt zonder dat ik het hoefde te vragen. Hij was al maar nu nog meer mijn Kanjer!
  Beantwoorden
 • MsSabine
  MsSabine -
  Ik zou graag met mijn dochter van 2 een fotoshoot willen maken. Haar papa en ik zijn in december vorig jaar helaas uit elkaar gegaan. Er is nogal veel veranderd voor ons alle 3. Ik zou daarom heel graag mooie foto's van mijn dochter en mij willen laten maken om deze nare periode achter ons te laten en verder te gaan met een nieuwe hoofdstuk in ons leven!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jeanine Bellen -
  Heel graag zou ik samen met mijn twee meisjes van 7 (tweeling) eens mooi op de foto gezet worden. We zijn recent verhuist en zo een mooie foto zou mooi aan de wand staan en is tevens ook een leuke verrassing voor mijn partner (die er voor ons is) en tante (2e moeder, die ook recentelijk verhuisd is en nog lege plekjes genoeg heeft)!!
  Beantwoorden
 • Priscilla87
  Priscilla87 -
  Is aanmelden nog nodig? Ik zie geen aanmeldformulier.
  Beantwoorden
 • Priscilla87
  Priscilla87 -
  Is aanmelden nog mogelijk? Ik zie geen aanmeldformulier.
  Beantwoorden