Oproep: als dromen uitkomen

Veel meisjes hebben een droom: ze willen actrice worden, model of danseres. Maar gaandeweg gaat die droom vaak verloren.

Veel meisjes hebben een droom: ze willen actrice worden, model of danseres. Maar gaandeweg gaat die droom vaak verloren.

Wij zijn op zoek naar vrouwen van wie op latere leeftijd alsnog hun meisjesdroom is uitgekomen. Ken of ben jij zo iemand? Mail dan snel naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Als dromen uitkomen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Susan Fens
  Na mijn MTS hout en meubel, heb ik heb altijd tussen de mannen gewerkt, moest me als vrouw altijd bewijzen dat ik voldoende kennis had. Na mijn eerste zwangerschap ben ik begonnen om na mijn werk, met sporten om de zwangerschapskilootjes te verliezen, eerst in de sportschool en later buiten, hardlopen bij de atletiek vereniging. Nooit gesport leek me altijd zo gaaf om 5 kilometer te kunnen rennen maar was er niet goed in..... Ik vond het sporten een heerlijke uitlaatklep, zolang ik wel naar mijn eigen grenzen mocht luisteren. Dit was vaak in groepsverband een grote uitdaging. Omdat de vereniging trainers te kort kwamen ben ik een opleiding gaan volgen en merkte als trainer dat mensen mijn visie, kennis en adviezen zelfs gingen volgen. Wow wat een openbaring. Een aantal dames, herhaaldelijk vroegen wanneer ik een eigen loopgroepje bij ons in de buurt wilde starten. Heb ik de droom om een eigen bedrijf te starten maar eens waar gemaakt. Dat het zo’n succes zou worden had ik alleen durven dromen. In vier jaar 100 mensen per week in beweging. Een aantal stelregels; persoonlijke aandacht, kleine groepen, respect, ieder zijn eigen niveau, luisteren naar alle signalen van je lichaam. Ik ben trots dat ik de stap het genomen om het roer om te gooien maar nog trotser op het resultaat.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Corine
  Hoi met Corine 56 jaar oud, ik zoekt vriendin om gezellig naar de stad te gaan en fietsen ik kom uit Bergen opnZoom
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen