LIesbeth ziet op tegen de feestdagen.

Liesbeth heeft geen contact meer met haar zussen

“Waar het fout is gegaan? Ik weet het echt niet…”

“Waar het fout is gegaan? Ik weet het echt niet…”

Liesbeth (51) verloor eerst haar zoon uit het oog, en daarna verbrak Ina, de enige zus die ze nog zag, ook het contact. Eigenlijk snapt ze niet waarom het in haar familie steeds zo rommelt.

“Nu ik hen kwijt ben, zie ik helemaal huizenhoog tegen de feestdagen op. Het idee dat iedereen gezellig bij elkaar is, de warmte die er bij andere families van af straalt, het doet me extra veel pijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij een goede band met je zussen/broers?

 • fb_10207944608762282
  fb_10207944608762282
  ik heb 1 broer, en wij( en onze ouders) hebben een hele hechte, warme band met mekaar....
  Beantwoorden
 • FINNSTER
  FINNSTER
  gewoon we overlopen elkaar niet . Met een zus ga ik winkelen . de andere bezoek ik vaker (zij zit in een scootmobiel . met de andere twee zussen wel contact maar iets minder
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  met 1 zus sinds kort weer contact en met de ander al jaar of 4 niet meer en kan daar aleen van zeggen dat ik blij ben dat ze uit mijn leven is ze kan alleen maar liegen en manipuleren dat soort mensen kan je liever kwijt dan rijk zijn ookal is het familie op papier.
  Beantwoorden
 • anjahermsen
  anjahermsen
  Ik heb helaas geen ouders meer en met mijn broer en zus heb ik geen contact meer mee
  Beantwoorden
 • Passiebloem
  Passiebloem
  Ik zie ze niet vaak, maar als ik ze zie is het altijd goed. We zijn er gewoon voor elkaar. Altijd.
  Beantwoorden
 • Pinetree
  Pinetree
  Ik heb nooit een goede band met dat sekreet gehad, dus kan ik moeilijk zeggen "helaas niet". Ik heb gewoon geen goede band met haar.
  Beantwoorden
 • ria19472
  ria19472
  Nee om zelfbescherming heb ik geen band met broers en zussen . Ik mis ze ook niet , omdat ik mijn leven nu leeft zoals ik dat wil leven .
  Beantwoorden
 • boncuk
  boncuk
  omdat ik ze toch vreselijk mis
  Beantwoorden
 • boncuk
  boncuk
  omdat ik ze toch vreselijk mis
  Beantwoorden
 • liesbeth.vandervoorn
  liesbeth.vandervoorn
  Hallo, dit is mijn verhaal. En ik wil even door geven dat ik weer voorzichtig contact heb met mijn oudste zoon en gezin. Ik ben voorzichtig dolgelukkig. Ik hou veel van mijn oudste zoon maar durf dit nog niet helemaal te laten blijken. Maar mijn hart maakt een sprongetje alsook zij gezinnetje ziet. Alleen met mijn zussen is het nog steeds hetzelfde . Gr
  Beantwoorden
 • gaylo
  gaylo
  Heb mijn oudste zus al 11 jaar niet meer gezien en mijn jongste zus al bijna 2 jaar niet.Ook mijn ouders hebben het contact verbroken met mij vlak na de geboorte van de oudste,dat is nu alweer 7 1/2 jaar.Waarom?Geen idee,waarom het bij ons zo is gelopen.Ik hoop dat mijn kinderen later goed met elkaar blijven omgaan, want dit gun je niemand.Voor mij mag december ook zo snel mogelijk voorbij zijn.Ik doe aan de feestdagen voor mijn kinderen,maar voor mij hoeft het allemaal niet.Zorg dat hun feestdagen wel leuk zijn,leuke versieringen,kerstboom, lekker eten,cadeaus etc.
  Beantwoorden
 • dia
  dia
  Ik heb een goede band met mijn broetje. Maar mijn man heeft sins 2004 zijn broertje niet meer gezien maar wel een keer gesproken en dat ging niet van harte.
  Beantwoorden
 • fb_100002212469211_angelique.maissan.9
  fb_100002212469211_angelique.maissan.9
  Wij gaan iedere week een avond samen sporten. Fijn om m'n zussie dan weer te zien.
  Beantwoorden
 • Floo2011
  Floo2011
  Ik heb een hele goede band met mijn zus. Alleen zij is heel plotseling, begin van dit jaar, overleden. Ik mis haar elke dag.
  Beantwoorden
 • Bam Bam
  Bam Bam
  Mijn broer is mijn alles, hij komt op de 2de plaats mijn zoon natuurlijk op de 1ste. Ik zou alles voor hem doen en ben heel blij met het er is niks wat er voor kan zorgen dat ons contact verbroken wordt.
  Beantwoorden
 • Christel_1982
  Christel_1982
  met mijn zusje heb ik een geweldig contact. We wonen samen. Met mijn broer heb ik geen contact. We werkten samen in ons ouders familie-bedrijf. Bij de overname moest hij eruit en hij kan het niet hebben dat ik wel mag blijven.
  Beantwoorden
 • fb_1098358170_astrid.wever
  fb_1098358170_astrid.wever
  Ik wil het contact verbreken met mijn zus. Er is geen klik en die zal er denk ik ook niet meer komen. Zij ziet mij niet als haar zusje maar als een vreemde.
  Beantwoorden
 • e_lianne
  e_lianne
  Vroeger waren we 2 handen op 1 buik niets deden we zonder elkaar, tot de dag dat ze haar vriend tegen kwam en totaal veranderde, ze pakte op haar 21ste vol zekerheid haar koffers en verdween na veel ruzies en verdriet (ook bij mij ouders) is het contact verbroken en hebben we haar zo'n 8 jaar niet gezien. Ik mis haar nog elke dag, alleen mis ik me oude zus en niet de nieuwe!
  Beantwoorden
 • Marianne1953
  Marianne1953
  We zijn met veel zussen in ons gezin, maar ik heb alleen contact met 2 ervan. Met de een ga ik elke vrijdag boodschappen doen, met de ander ga ik regelmatig op vakantie. Wij met drieën gaat goed, de rest heb ik niet nodig. Jammer voor hun....ik kan niet zeggen dat ik ze mis. Maar het zijn en blijven natuurlijk wel mijn zussen...
  Beantwoorden
 • annemarie.joostink
  annemarie.joostink
  Jammer genoeg niet en dat vind ik vaak nog heel moeilijk. Ik had 4 zussen en 2 broers mijn zusje waar ik nog contact mee had is overleden en sinds kort heb ik met mijn ene broer weer contact. Veel is kapot gemaakt door mijn moeder!!!
  Beantwoorden
 • indielover
  indielover
  Nee. Vroeger wel. Al een jaar of 10 niet. Als ik niet meer thuis woon heb we helemaal geen contact meer.
  Beantwoorden
 • Lautje2702
  Lautje2702
  Nee Gelukkig niet!!! Kijk, dat kan natuurlijk ook nog! Familie krijg je en kun je niet uitzoeken. Ik heb veel meer aan mijn vriendschappen. Mijn vader is 4 jaar geleden overleden (helaas, vind ik echt heel erg.) Mijn moeder en zus wil ik niet meer spreken. Ik heb er helemaal niks aan! Ze zijn er nooit voor me geweest integenstelling tot mijn vader.... nee hoor, ik mis mijn zus niet en dat wil ik graag zou houden.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen