robotstofzuiger van de lidl

Wil je hebben: fantastische robotstofzuiger van de Lidl

Word je gek van elke dag stofzuigen? Maar is het wel nodig vanwege kruimelende kinderen of een hond die aardig wat haren verliest? Goed nieuws: een robotstofzuiger hoeft echt niet veel te kosten. Dit exemplaar van de Lidl-shop scoort enorm hoog!

Wat is er zo goed aan de robotstofzuiger van de Lidl?

De Silvercrest robotstofzuiger van de Lidl shop is zowel geschikt voor tapijten als harde vloeren. Je kunt hem bedienen met de app, superhandig voor als je al vertrokken bent en het ineens door je hoofd schiet dat dit het uitgelezen moment is om je huis te zuigen. Ook kun je de stofzuiger met behulp van de app programmeren. Wat helemaal bijzonder is: je kunt de robotstofzuiger met spraak besturen. Zo kun je naar hem roepen: ‘Rijd terug naar je station!’

De positieve reviews liegen er niet om. “Hij komt moeiteloos onder allerlei meubels, rijdt zelfs over een behoorlijke dorpel de badkamer in! Neemt vloerkleden mee. En heeft moeiteloos door dat hij niet de trap af kan. Mijn bovenverdieping is nog nooit zo stofvrij geweest!” aldus een enthousiaste koper. De 558 reviews heeft een totaalscore van viereneenhalve ster.

Je kunt het apparaat alleen via de webshop van de Lidl bestellen. Wil je meer informatie over deze robotstofzuiger? Klik dan op onderstaande button.

Robotstofzuiger van de lidl silvercrest
Bekijk bij Lidl-shop

Lees ook: Dit zijn 4 meest gemaakte fouten bij het schoonmaken

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images