Vrienden Kijken Ek Voetbal Op Projectiescherm

Nu bij Action: een megagroot (opblaasbaar) projectiescherm voor de ultieme EK-ervaring

Het EK is in volle gang en wat is er nu leuker dan de wedstrijden op een groot scherm te bekijken? Action heeft nu een mega groot opblaasbaar projectiescherm in het assortiment. Zo haal je de stadionervaring gewoon naar je eigen woonkamer of tuin.

Over het opblaasbare projectiescherm

Het opblaasbare projectiescherm van Action is ideaal voor het creëren van een bioscoopervaring in je eigen huis of tuin. Dit scherm is maar liefst 166 x 244 cm groot, perfect om met vrienden en familie te genieten van spannende wedstrijden. Het scherm is eenvoudig op te blazen met de meegeleverde luchtblazer en heeft stevige zijwanden en voetstukken voor extra stabiliteit. Bovendien wordt het geleverd met een handige draagtas, zodat je het gemakkelijk kunt opbergen of meenemen. Voor meer info, klik op onderstaande button.

Projectiescherm Action
Bekijk bij Action-shop

Hoe projecteren op het projectiescherm?

Heb je geen projector in huis? Geen probleem. Bij de webshop van de Action kun je een projector kopen: de Nor-Tec projector. Deze projector heeft een resolutie van 1280 × 720 pixels, waardoor je een superhelder en scherp beeld hebt. Hij is eenvoudig aan te sluiten op verschillende apparaten zoals laptops, smartphones en gameconsoles. Zo heb je genoeg mogelijkheden om je favoriete wedstrijden of films te streamen. Klik op onderstaande button voor meer info.

Nor Tec Projector Action
Bekijk bij Action-shop

Met het opblaasbare projectiescherm en de Nor-Tec projector van Action haal je de ultieme EK-ervaring in huis. Of je nu in de woonkamer of in de tuin wilt kijken, met dit scherm en projector geniet je van haarscherpe beelden en een fantastische sfeer. Maak van elke wedstrijd een feestje en juich je favoriete team naar de overwinning!

Lees ook: Deze 3 schitterende oranje Otazu oorbellen zijn vanwege het EK nu enorm afgeprijsd

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker