Jarig in maart? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen

Ken of ben jij iemand die is geboren in maart? Dan zullen deze eigenschappen je vast niet onbekend in de oren klinken.

Ken of ben jij iemand die is geboren in maart? Dan zullen deze eigenschappen je vast niet onbekend in de oren klinken.

1. Ze zijn empathisch

Mensen die in maart zijn geboren hebben een groot empathisch vermogen. Dit houdt dit dat ze zich goed kunnen inleven in een ander en zich in andere situaties kunnen verplaatsen. De reden hiervoor is dat ze gevoelig zijn.

2. Ze zijn positief

Maart-mensen staan erom bekend rasoptimisten te zijn: het glas is dan ook altijd halfvol. Een mooie eigenschap, waarmee je anderen om je heen snel uit de put weet te trekken.

3. Ze zijn romantisch

Van rode rozen tot lieve briefjes: mensen die in maart zijn geboren, lusten er pap van. Ze zijn gepassioneerd en geloven in de ware liefde.

4. Ze zijn creatief

Maart-mensen zijn artistiek aangelegd en hebben dan ook veel talenten als het op creativiteit aan komt. Een eigenschap die ook van pas kan komen bij het oplossen van problemen.

5. Ze zijn competitief

Dit hoeft helemaal niet negatief te zijn. Deze eigenschap kan ervoor zorgen dat iemand heel ver komt in zijn of haar carrière en doelen weet te behalen.

6. Ze nemen de tijd voor seks

Mensen die in maart zijn geboren, hechten veel waarde aan seks. Ze zien het niet als iets wat ‘snel’ en ‘vlug’ moet gebeuren, maar nemen hier uitgebreid de tijd voor. Ze staan dan ook bekend als zeer goede sekspartners.

Bron: Famme

Lees ook: jarig in februari? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen