Vrouwen 50% meer kans op een winterdip dan mannen

Jarig in februari? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen

Ken of ben jij iemand die is geboren in februari? Dan zullen deze eigenschappen je vast niet onbekend in de oren klinken.

Ken of ben jij iemand die is geboren in februari? Dan zullen deze eigenschappen je vast niet onbekend in de oren klinken.

1. Ze zijn erg eerlijk

Mensen die in februari jarig zijn, zullen nooit liegen. Ook als de waarheid niet zo prettig is om te horen, durven zij te zeggen waar het op staat. Ze zijn hierdoor oprecht en heel betrouwbaar.

2. Ze zijn creatief

Het is niet vreemd dat veel kunstenaars en schrijvers geboren zijn in deze maand. Uit onderzoek is gebleken dat februari-mensen creatiever zijn dan mensen die in andere maanden zijn geboren. Ze denken out of the box en gebruiken hun creativiteit om problemen op te lossen.

3. Ze hebben gezond verstand

Een studie bij 21.000 kinderen toonde aan dat degenen die in de winter geboren zijn hoger scoorden bij een aantal intelligentie-oefeningen. Later, wanneer zij (jong)volwassen zijn, gebruiken ze hun gezonde verstand om keuzes te maken.

4. Ze liggen goed in de markt

Grote kans dat jij – of iemand die je kent die in februari geboren is – veel aandacht krijgt op het gebied van de liefde. Februari-mensen kunnen namelijk mysterieus overkomen, omdat ze niet direct alles van zichzelf op tafel willen leggen.

5. Ze kunnen met iedereen opschieten

Mensen die in februari zijn geboren, kunnen zich goed aanpassen aan verschillende soorten mensen en situaties. Ook zijn ze goed in het lezen van lichaamstaal en hebben veel mensenkennis.

6. Ze weten precies wat ze willen

Februarimensen kunnen een tikkeltje eigenwijs zijn, maar dat is zeker niet iets negatiefs. Ze weten gewoon goed wat ze willen.

Bron: Libelle.be

Lees ook: 13 uitspraken die je alleen kent als je uit het oosten komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen