vrouw lachen

Jarig in augustus? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen

Ken of ben jij iemand die is geboren in augustus? Dan zullen deze eigenschappen je vast niet onbekend in de oren klinken.

1. Optimistisch

Wist je dat mensen die in augustus zijn geboren minder vatbaar zijn voor depressies dan degenen die in de wintermaanden zijn geboren? De reden is dat zij als baby meer vitamine D binnenkregen. Niet vreemd dus dat augustus-mensen altijd positief in het leven staan.

2. Doorzetters

Hebben deze mensen een doel voor ogen, dan gaan ze hier voor de volle honderd procent voor. Of het nu om een studie, baan of mooie tas gaat: waar een wil is, is een weg.

3. Charisma

Komen augustus-mensen ergens binnen, dan is de aandacht direct op hen gevestigd. Ze hebben een bepaalde aantrekkingskracht waarmee ze alles voor elkaar zien te krijgen. Vooral degenen met het sterrenbeeld Leeuw weten precies wat ze willen en hoe dit te bereiken.

4. Romantisch

Augustus-mensen zul je niet snel zien rond ‘scharrelen’. Nee, zij gaan liever voor een serieuze relatie. Hebben ze eenmaal de liefde gevonden, dan zijn ze gepassioneerd en kunnen enorm romantisch uit de hoek komen.

5. Gezond verstand

Mensen die in augustus geboren zijn, denken altijd goed na voor ze iets doen. Ook zijn ze kritisch en nemen niet zomaar informatie van anderen aan. Vaak maken ze dan ook verstandige keuzes.

6. Fijne vriendinnen

Augustus-mensen staan altijd voor hun vrienden klaar en zullen ze niet snel veroordelen. Ze zijn betrouwbaar, kunnen goed luisteren en zijn enorm grappig. Dat maakt van hen de beste vriendinnen.

Bron: Libelle.be
Foto: Getty Images

Lees ook: jarig in juli? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen