vrouw strand

Jarig in juli? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen

Ken of ben jij iemand die is geboren in juli? Dan zullen deze eigenschappen je vast niet onbekend in de oren klinken.

1. Ze zijn altijd positief

Uit onderzoek van het European College of Neuropsychopharmacology is gebleken dat mensen die in de lente of zomer zijn geboren vaker positief zijn aangelegd dan degenen die in andere maanden het levenslicht hebben gezien. Grote kans dus dat het glas altijd halfvol is.

2. Ze zijn zorgzaam

Juli-mensen zetten niet zichzelf, maar anderen op de eerste plaats. Ze vinden het belangrijk dat hun naasten zich goed voelen en willen hier graag hun steentje aan bijdragen. Ook zijn ze empathisch en hebben een goede mensenkennis: hierom weten ze precies wat de ander nodig heeft.

3. Ze hebben een goede zelfbeheersing

Japanse wetenschappers ontdekten dat baby’s die in de zomer zijn geboren betere emotionele vaardigheden hebben én een goede zelfbeheersing. Is dat even mooi.

4. Ze zijn grappig

Mensen die in juli zijn geboren, staan bekend om hun goede gevoel voor humor. Ze zijn scherp, hebben een goede timing en kunnen soms een tikje sarcastisch uit de hoek komen. Iedereen ligt dan ook altijd in een deuk om hen.

5. Ze zijn inspirerend

Juli-mensen hebben enorm veel energie en kunnen deze heel goed op anderen overbrengen. Ze zijn heel goed in het motiveren van anderen en vormen een mooie inspiratiebron. Ook zijn ze zelfverzekerd, ambitieus en kunnen goed praten.

6. Ze zijn gepassioneerd

Of het nu om je werk gaat of een romantische date: wie in juli is geboren, geeft altijd 100 procent. Succes is dan ook haast altijd gegarandeerd.

Bron: Famme
Foto: Getty Images

Lees ook: jarig in juni? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Wist je dat je Vriendin ook digitaal kunt lezen? Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen