Action Hangstoel

Hebben! Met deze Action-hangstoel haal je het Ibiza gevoel in je tuin

Het zonnetje laat zich steeds meer zien en binnenkort kunnen we (hopelijk) weer lekker buiten vertoeven. Maar voor het zover is kun je natuurlijk je tuin helemaal voorjaar- en zomerklaar maken. Hoe lekker is het om deze zomermaanden voor een ultiem Ibiza-gevoel te gaan in je tuin? Door deze hangstoel van de Action krijg je meteen een vakantiegevoel.

Hangstoel

Zie jij jezelf deze zomer al lekker genieten in je eigen achtertuin met een drankje in je hand, een zonnebril op je hoofd, lezend in een goed boek? Deze bohemian stijl hangstoel van de Action maakt dit perfecte plaatje helemaal compleet. De hangstoel ziet er niet alleen mooi uit, maar lijkt ook heel comfortabel door het dikke kussen dat erin ligt. 

Bevestigen en afmetingen

De stoel is eenvoudig op te hangen en je kunt hem ook aan het plafond bevestigen. Het zitje van de stoel is gemaakt van polykatoen en FSC-hout en het kussen is van extra druk polyester, katoen en viscose gemaakt. Je kunt het kussen niet wassen in de wasmachine, maar als hij een opfrisbeurt nodig heeft kun je hem schoonmaken met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel. De afmetingen van de stoel zijn 65x90x120 cm. 

Je bestelt de hangstoel voor €29,95 bij de Action (alleen online).

Bron: Girlscene
Foto: Action

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.