Voor deze sterrenbeelden wordt juli een fantastische maand

Voor deze sterrenbeelden wordt juli een fantastische maand

De maand juli is aangebroken en hoewel het weer nog een beetje schommelt zijn er vijf sterrenbeelden die een geweldige maand tegemoet gaan. 

Waterman

Voor Waterman is juli dé maand van de liefde. Misschien loop je deze maand wel een zomerliefde tegen het lijf. We weten dat je het lastig vindt om je open te stellen, maar door dit wel te doen kan er iets prachtigs op jouw pad komen. Laat de datingapps daarbij deze maand even met rust en trek erop uit. Wie weet vind je jouw liefde wel op het strand of in een leuke cocktailbar. 

Maagd

Juli staat voor Maagd in het teken van thuis zijn met geliefden. Je hebt het afgelopen jaar hard gewerkt en verdient het om even lekker te genieten van je huis. Dit is voor jou de maand om je woning nog gezelliger te maken en om een feestelijke barbecue te organiseren. 

Weegschaal

Voor Weegschaal wordt juli de maand waarin je lekker sociaal bent. Je ontmoet nieuwe mensen en krijgt er leuke vrienden bij. Je voelt je ontzettend positief en hebt het gevoel de wereld aan te kunnen. Investeer deze maand ook in je bestaande vriendschappen. Ga er lekker op uit met je vrienden en maak fijne herinneringen. 

Lees ook: Déze sterrenbeelden gaan een fantastische zomer tegemoet

Steenbok

Deze maand is het moment om jezelf op één te zetten. Je hebt jezelf de afgelopen maanden namelijk te vaak weggecijferd, Schorpioen, waardoor het af en toe best pittig kon zijn. Neem de tijd om zowel mentaal en fysiek aan jezelf te werken. Blijf ook openstaan voor hulp van anderen, want je hoeft écht niet alles alleen te doen. Denk een beetje aan jezelf, ga er lekker op uit en kom tot rust. 

Schorpioen

Voor Schorpioen is juli de maand waarin er veranderingen aankomen op werkgebied. Je merkt dat je al een tijdje klaar bent met je huidige baan of ziet graag wat veranderingen op je werk. Zet deze maand op een rij wat je graag zou willen. Misschien kom je tot de conclusie om het roer om te gooien en iets compleet anders te doen. Hoe dan ook: verandering komt deze maand jouw kant op.

Vriendin’s favoriet

Ontdek de diepgaande invloed van de maan op je emoties, zelfbeeld en relaties met Astrologie voor de ziel van Jan Spiller. Leer over maansknopen voor persoonlijke inzichten en talenten, ideaal voor wie snel zelfkennis wil opdoen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Womanly.nl
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.