vriendinnen

Wil je graag meer vriendinnen? Via deze 6 manieren vind je ze

Mis je vriendinnen om leuke dingen mee te doen? Je bent niet de enige. Door verhuizingen of nieuwe levensfases zijn je oude vriendschappen misschien verwaterd. We noemen de leukste (online) plekken om nieuwe vriendinnen te vinden.

1. Vriendin.nl

Eigenlijk ben je op onze website al op het goede adres. Op Vriendin.nl/vriendschap-gezocht kun je makkelijk een berichtje achterlaten. Het enige wat je hoeft in te vullen is de provincie waarin je woont, je woonplaats en leeftijd. Schrijf vervolgens een leuk berichtje over jezelf en wie weet is er iemand die naar precies hetzelfde op zoek is. Heb je nog geen account bij de Vriendin Club? Je kunt je hier registreren.

2. Vriendinnenonline

Bij Vriendinnen Online kun je leuke vriendschappen vinden, maar er zijn ook leuke artikelen en tips te lezen. Vriendinnenonline: “Er ontstaan door Vriendinnenonline zelfs hele vriendinnenclubs. Bij Vriendinnenonline kun je in contact komen met vrouwen die openstaan voor vriendschappen om wat voor reden dan ook.”

3. Vriendinnen Speeddate

Omdat veel vrouwen vriendinnen zoeken, hebben Vriendin en VriendinnenOnline hun krachten gebundeld en een Speeddate voor vriendinnen georganiseerd. Wil jij meedoen? Meer info vind je op Vriendin.nl/speeddate.

4. Badoo

Al jarenlang is Badoo een manier om vrienden te maken. Badoo is zelfs internationaal bekend en dat is voor veel gebruikers ontzettend fijn. Een profiel op Badoo maak je gemakkelijk aan en hierop vind je mensen die dezelfde interesses hebben en kun je zien wie er bij jou in de buurt woont.

5. MetJou

MetJou is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Naast vriendschap kun je op deze site ook op zoek naar een date of relatie. Alles kan. Je komt snel in contact met mensen die dezelfde interesses en eigenschappen hebben.  Houd je niet in. Volgens MetJou ben je het meest succesvol wanneer je je stoute schoenen aantrekt. Zie je iemand waar je mee wilt praten, stuur dan vooral een bericht!

6. WannabeFriends

Via Wannabefriends ontmoet je allerlei vrouwen uit Nederland en België. Deze site is niet toegankelijk voor mannen en het gaat puur en alleen om vriendinnen maken. Wannabefriends zorgt dat jij een vriendin ontmoet waar je gezellig mee kunt shoppen, sporten of lekker kletsen. Ook kun je filteren op woonplaats, leeftijd en interesses. Naast het vinden van vriendinnen kun je op deze site bovendien terecht voor leuke koopjes. Én, de inschrijving is gratis.

Is online iemand ontmoeten gevaarlijk?

Toch moet je met het maken van vriendschappen online ook altijd in je achterhoofd houden dat je degene met wie je praat nog niet kunt zien. Priscilla van Vriendinnen Online: “Je moet altijd opletten wanneer je online met mensen in contact komt. Probeer voor jezelf te achterhalen of degene waarmee je chat ook écht te persoon is die jij verwacht. Check voor je afspreekt altijd een Facebook- of Instagramprofiel, bel degene waar je mee praat of volg elkaar op andere sociale media. Spreek vervolgens af op neutraal terrein. Ga naar een café of een groot park. Daarnaast doen we er alles aan om te voorkomen dat mensen zich inschrijven met andere of kwade bedoelingen.” 

Beeld: Getty Images